söndag 5 januari 2014

Bara ännu mera fjällivSå här kul är det i fjällen:)
Krävs inte så mycket. Räcker att bygga en liten snögubbe som Wilma sedan med ögon som lyser raserar med sin lilla tyngd och sedan ligger i snön och tjuter av skratt av. Eller så drar man henne i pulkan till stugan längre ned till gatan och vinkar hej till björnen som är utsågad ur en stor stam för att sedan vända och vinka "hej å önen" ända till vi kommit tillbaka till vår stuga. På ett så gulligt sätt att jag skulle kunna gå fram och tillbaka hundra gånger för att jag aldrig får nog av henne. Min älskade lilla unge.

Och tänk om man kunde stanna tiden lite häruppe. Få ut ännu lite mera av den här tillsammanstiden som gör en så gott och som jag aldrig kan få nog av. Som får mig att vakna lite piggare på morgonen och med lite mera färg på kinderna än för en vecka sedan. Eller kvällarna när jag spelar hjärter sju med syster och svägerskan tills ögonen går i kors för vi just då känner att samtal är överflöd. För att nästa kväll prata i timmar om saker som inte kommer till tals annars. Hur ofta händer det annars? Ja, nå hjärter sju vill jag då påstå att jag aldrig spelar hemma i vardagen. Så det gäller att njuta när man är här och idag njuter vi ur det sista av fjällen för denna gång.

Och det gör vi det med en skotertur upp till våffelstugan där vi äter lunch (och ni förstår säkert vad det blir till lunch;)) och visar renarna för Wilma som går där uppe. Perfekt aktivitet en söndag som denna!

Kram så ses vi senare:) 

4 kommentarer:

 1. Det låter som att ni har det underbart! Så mysigt med en stuga i fjällen. Ha det fortsatt bra! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 2. Härliga snöiga bilder! Jag saknar fortfarande snön...
  Stort Grattis i efterskott! Kramis Suss

  SvaraRadera
 3. Vad skönt att få lite ljus och lite snö..... Att bara få vara och ha det bra!

  Å du... Grattis i efterskott <3

  Kram
  Helen
  www.vitaestilo.se

  SvaraRadera
 4. Ser härligt ut! Vi ska till Sälen vecka 6 så vi längtar nu...
  Ha det bra!

  SvaraRadera