måndag 13 januari 2014

Bara badrumsupdateI väntan på att det andra badrummet ska bli klart så få ni se lite från detta istället. Och som jag längtar till vi är klara så vi får dusch. Älskar vårt badkar men det är till för att bada i och det ska bli så skönt att få duscha stående:) Sambon blev nästan klar med golvet i helgen men så tog fixet tog slut så det sista gör han i vecka. Och sen är det rörmokare och möbler som ska på plats så vi känns ju rätt nära nu!

Ser ni att olivträdet från i somras fått nya skott:) Jättekul men hur växer de egentligen? Haha, har blivit jättelånga så undrar lite vart det här ska sluta.På handfatet står förutom parfym (Armani Si som doftar helt underbart), den absolut drygaste tvålen från L:a Bruket och nu för tiden även olja från The Body Shop som jag smörjer in magen med varje kväll. Vet att det inte kan påverka om man får bristningar eller inte men gjorde det under förra graviditeten då jag inte fick några så denna gång blev det lite av en fixidé. Jag bara måste kladda in magen med det..:) Men det är rätt skönt nu när magen växer i snabbare takt.


Hur mår ni denna måndag?

Det blev kväll till slut om jag är hemma med en godkänd mage som växer som den ska och tuffljudet lät bra det med:) Bara mina värden som inte riktigt vill bli bättre men det ska nog bli ordning på dem också. Men nu lite fix här hemma och förbereda för tisdag så tar jag kväll sen!


KRAM!7 kommentarer:

 1. Så fint att det gick bra hos banrmorskan. Hoppas dina värden ordnar till sig då.. Är det blodtrycket eller järnvärdet kanske?
  Härligt med både badkar o dusch! Vi har bara en dusch, så man skulle allt gärna vilja ha ett badkar att krypa ner i ibland.
  Ha en fin kväll!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Hej vännen!

  Tycker ert badrum är så fint!
  Skönt med ett till med dusch:) Vi har ju två men använder mest det med dusch:)
  Skönt att det gick bra hos barnmorskan:) Du får ta hand om dig!

  Kramis

  SvaraRadera
 3. Jag tror absolut att det kan påverka, jag smorde min mage, (som var gigantisk!) med vanlig hudcreme, när jag väntade tvillingtjejerna (som fyller 21 idag) . Och jag har faktiskt inte en endast bristning! Lite "stolt" över det faktiskt, med tanke på hur utspänd min mage var då, samt att jag fick två barn till efter det ;) Så smörj på du ;) =)
  Fint ni har i ert badrum!!!
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 4. Vilken ljust och fint badrum. Ta hand om er. Kram Anette

  SvaraRadera
 5. Jättesnyggt badrum! Skönt att allt var bra i magen, var rädd om dig själv också!
  Här har jag varit på jobbet idag så nu är jag rätt trött ;) kram Suss

  SvaraRadera
 6. Superfint badrum! Ser framemot att få de andra badrummet när det är klart:). Lågt järnvärde du har? Hade jag med ett tag, men nu är det bättre! Skönt att allt gick bra i alla fall, älskar att höra det tuffade ljudet:).

  Kram Emelie

  SvaraRadera
 7. Åh ni har det ju så FINT vännen! Känns som att jag tjatar om det varje gång jag kikar in men jag tycker verkligen det! Skönt att magen växer som den ska men du måste vara rädd om dig vännen och ta hand om dig! KRAM

  SvaraRadera