måndag 27 januari 2014

Bara boosta c-vitamin och HusdrömmarIkväll har jag laddat upp med apelsin och röd grapefrukt. I dessa förkylningstider går det inte att boosta för mycket c-vitamin. Sambon fick dessutom hämta en febrig liten tjej idag på dagis efter lunch och åka hem med så lika bra att fylla på depåerna och försöka hålla sig ifrån att bli sjuk. Lilla Tussan, hon var alldels rödmosig och glansig på ögat när jag kom hem..


Tidningen sambon kom hem med igår var nya Sköna hem med flera snygga inspirationsbilder. Se bara vardagsrummet här ovan. Så snyggt! Lite pampigt, lyxigt och ändå mysigt och klassiskt. Snyggt är vad det är.

Nu ska jag se klart Husdrömmar som går på tv. Par som bygger sina drömhus (lite tråkigt med dagens avsnitt eftersom paret separerar. Inte så mycket drömhus av det bygget kanske men åh så flott) Någon mer som ser det?

Hoppas ni har en mysig kväll, ses imorgon!
kramar


Uppdatering
Du anonyma som undrade om vasen i förra inlägget.  Den är köpt på Bürgers Växtgård i Köping. Vet tyvärr inte märket. (Råkade tyvärr radera kommentaren när jag skulle svara så svarar så här istället..)

11 kommentarer:

 1. Såå fint, skulle gärna ha så hemma.

  Ser gott ut med massor av vitaminer!
  KRAM

  SvaraRadera
 2. Ja det är nog smart att boosta sig med c-vitamin i dessa tider :). Hoppas att lilltjejen piggnar sig fort och att du klarar dig.

  Såg Husdrömmen för första gånge idag, men det kändes som du skrev lite tråkigt i och med att de separerade under tiden. Huset de byggde var inte direkt i min smak, men oj vilket bygge.
  Må så gott! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 3. Mm så fräscht och gott , mysigt med inredning med :)

  SvaraRadera
 4. Shit, missade jag det programmet idag, fasen, jag kollade på familjen annorlunda istället.. Har en förkärlek för stora familjer ;)

  Du gjorde mig just väldigt sugen på grape, det var längesen!

  Hoppas lillan kryar på sig och att c-vitaminerna gör susen för dig:)
  Kram Catta

  SvaraRadera
 5. En ny grå kudde ser jag skymta i soffan, me like :) Ser fasligt gott ut med dom där c-vitaminfrukterna dessutom. Borde nog vi också köpa hem, i förebyggande syfte.... Hoppas lilltjejen kryar på sig snabbt!! Ses på lördag :) Kram

  SvaraRadera
 6. Jag slötittade först men blev helt tagen av att man ville ha ett hus på 600kvm. Vem skulle städa. Men så snyggt det blev när det var klart. Krya på er. Kram Anita

  SvaraRadera
 7. Vad snäll du är som svarar! Köpte du vasen nyligen eller för länge sen? Bor nämligen i Västerås och har ju nära till Köping :) Blev helt kär i vasen (och mycket annat i ert underbara hem!!!)

  Trevlig kväll!
  /den anonyma igen (Bella, kan jag också erkänna att jag heter!) :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Bella:)
   Och tack för dina fina ord!! Men då bor du ju inte alls långt bort (själv bor jag Arboga). Ne, det var inte så längesen, i december var jag där så kan ju hända att den finns kvar.

   Hoppas du har en fin kväll, kram fredrika

   Radera
 8. Men åh lilla prinsessan då! Hoppas att hon snart mår bättre igen! Jag har faktiskt inte sett det på tv. Kanske ska ta och göra det... Önskar dig en fin tisdag! KRAM

  SvaraRadera
 9. Hej vännen!

  Ja du nu börjar sjukdomarna komma:( Boosta C-vitamin är nog klokt:) Hoppas hon kryar på sig snart!

  Ååå den där tidningen måste jag köpa! Precis sådär vill jag att mitt vardagsrum ska kännas/se ut! Klassiskt och ombonat:)

  Ha den finaste dagen nu!

  Kram på dig

  SvaraRadera
 10. Klokt att ladda med C vitamin!!
  Visst är det vardagsrummet snyggt, jag har ett bloggutkast med just den bilden.... Så stiligt och varmt med en lagom dos av färg ;)
  Hoppas er lilla tjej kryar på sig snabbt igen! Kram

  SvaraRadera