söndag 19 januari 2014

Bara chokladbollsrull

Kalas i veckan var det ja för sambon så idag har jag och min lilla hjälpreda rullat chokladbollar. Chokladbollar är perfekt att ha med på kalasbordet när det även kommer små barn, alltid uppskattat:)


Men min söta hjälpreda åt nog mer än hon rullade bollarna:)  


Sådär. Chokladbollar klara för kalas:) Hej fina ni!

Hur mår ni?
Eftermiddagen svischade förbi igår. Fortsatte med mitt bak och stök tills det var dags att svira om för tjejkalas i Västerås där min fina vän Lina firades. Så kul att träffa alla mina tjejer från Västeråstiden då jag bodde och pluggade där. Vilka tider vi hade och som vi minns och skrattar åt allt kul vi gjorde. Nu satt hälften istället med magar som jäste bebisar och fick skåla i alkoholfritt. Men fortfarande har vi lika kul när vi ses:)

Nu ska lunch göras, klassisk köttfärsås och spaghetti med mycket färska kryddor och vitlök. Och sen ska jag fortsätta projekt omflytt av mattor som jag påbörjade igår innan vi går iväg på 7-årskalas för brorsans son. Tänk att mitt första syskonbarn blivit så stor, coola kläder stod på önskelistan så får se om jag lyckats:)

Kram så länge, ses senare!

4 kommentarer:

 1. Vi försökte baka här imorse, frukostbullar iofs, men det gick åt skogen, kaos... haha, han vill göra allt och lite till. Kaos i köket... ska nog satsa på icke-hungrig unge nästa gång;) Ni ser ut att få till det fint iaf :)

  kram

  SvaraRadera
 2. Dem där är inte bara goda till barnen, jag är svag för chokladbollar också ;-) Det är roligt när barnen kan hjälpa till! Min dotter hjälpte mig att baka kaka i torsdags när det var tjejmiddag här hemma.

  Ha en fortsatt skön söndag!

  SvaraRadera
 3. Åh så himla gott :-) Och mysigt med kalas, min systers barn blir 6 resp 5 år i år och jag köper alltid kläder. De älskar kläder verkligen. Och leksaker brukar de få gott om ändå. Ha en härlig söndag.
  Kram Jess
  www.annorlundaunderbara.com
  När naturen bjuder upp till dans

  SvaraRadera
 4. Sötnos!!

  Och chokladbollar - love them

  KRAM!

  SvaraRadera