torsdag 9 januari 2014

Bara efterlysa lite tips


Men hur liten var inte min lilla Trollungen här då? En så där 4 månader liten minsann. Hittade bilden igårkväll när jag rensade bland alla "miljoner" bilder jag har och blev ju såå blödig:) Tänk att tiden går så fort och att hon ska bli storasyster om drygt tre månader. Min stora lilla älskade tjej:) Jag går in i vecka 29 idag och veckorna bara susar fram denna gång. Och den rör sig för fullt där inne men jag kan inte riktigt förstå att vi snart har den lilla bebisen hos oss! Men ca elva veckor kvar alltså och det börjar bli dags att titta på ny vagn. Och det är en lika stor djungel att köpa syskonvagn som det var att köpa vagnen till Wilma tycker jag. Till henne hade vi Emmaljunga, the "big one". Bra vagn men lite stor och klumpig tyckte jag allt den var så nu vill ha en så smidig och lätt vagn som möjligt. (om det nu går med syskonvagn..) Men för den skulle inte ranglig. Ja, ni förstår och hur som helst så har jag kollat runt lite men vill gärna ha tips från er som har erfarenhet av det här med syskonvagn. 
Så hit med dem nu:) Vad ska vi slå till på?


Nu dags att ta sig till jobb och förskola. Långdag på jobbet men känns helt okej för det är ju redan fredag imorrn:)

Kram så länge!


(Gårdagens shopping blev lyckad. Kom hem med klinker till badrummet som kommer bli jättesnyggt. Så nu har Sambon att göra i helgen;))9 kommentarer:

 1. Jag har ju jobbat med barnvagnar så du frågar rätt person :) skulle föreslå en bugaboo donkey som du kan göra om till singelvagn så värd varenda öre och bra andrahandsvärde.kram Diana

  SvaraRadera
 2. Jag har ju bara ett och ett halvt år mellan mina så en bra syskonvagn var superviktigt. Valet föll på Babyproffsens egen syskonvagn och det ångrar jag inte en sekund. Jättelätt att ta sig fram med då framhjulen går att ha svängbara. Passar bra när man är inne i trånga affärer att kunna svänga runt vagnen smidigt. :) Sen kan man också låsa framhjulen vilket gör att vagnen även går bra att köra i snö eller på grus.
  Ett plus till var att den liggdel som du köper till den lilla bebisen går att ha vänd emot dig.

  Kram Linda

  SvaraRadera
 3. Tack för dina rara ord
  Ha en underbart fin dag
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Gudars vilken goding! Hon är så söt din lilla, och tänk att hon ska bli storasyster snart, mysigt :)

  Vi har Mountain Buggy Duet vilket är den smalaste dubbelvagnen på marknaden där barnen sitter bredvid varandra, jättenöjd! Lika brett mellan bakhjulen som på singelvagnen :)

  Måste bara säga att jag dör för ditt kök, så jäkla fint!!

  Kram kram

  SvaraRadera
 5. Tusen tack för dina ord hos mig vill jag säga med :)

  SvaraRadera
 6. inte någon erfarenhet överhuvudtaget för visst hade det väl sett bra ut att trycka i 8 åringen i en dubbelvagn hahaha...
  Men jag har nu en Urban Jungle, gillar den skarpt så hade jag behövet en syskonvagn så jag det nog blivit en Urban Jungle!
  Spännande med renovering i tvättstugan, vi har STORT behov av det med, men tiden går och "det blir bara inte av" men ännu en gång så har vi börjat på planeringsstadiet... be din sambo skynda hihi så jag kan trycka upp bilderna i min mans ansikte hehe

  Ha en fin dag
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 7. Vi körde på teutonias syskonvagn. Den kanske inte är så liten och smidig. Men det vi föll för var att det gick att ha båda barnen vända emot eller till sig samtidigt :) Sen hade dom gott om plats. Det bästa är att testa så många som möjligt i butiken, eller hos vänner som har vagn.. att läsa sig till en vagn är svårt. Lycka till :)

  Ha en mysig kväll!
  KRAM

  SvaraRadera
 8. Hej Fredrika.
  Det var ett tag sedan jag lämnade några ord hos dig :( trots att jag ändå har kikat in här ibland :)
  Jag vill börja med att önska dig/er ett stort Grattis!!! Till den lilla därinne i magen. Så spännande att se vem som kommer ut i början på april.
  Mina barn fick vi också tajta. Så det blev en tvillingvagn. En sån som dom kunde både sitta och ligga i.
  Hoppas sambon gillar kaklet ;)
  //mia

  SvaraRadera
 9. Tyvärr inga tips att ge, eftersom mina tvillingtjejer fyller 21 på måndag, så det var ju ett tag sedan vi köpte syskonvagn, eller rättare sagt tvilling vagn ;)
  Men jag vill i alla fall bara säga att dottern är söt som socker att se på! :) Och visst går tiden fort…. fortare för varje barn, måste jag nog tyvärr säga…
  Kram och ha en fortsatt fin torsdagskväll!
  /Maria

  SvaraRadera