tisdag 28 januari 2014

Bara en dagens


Det händer inte ofta att det ploppar upp en dagens här på bloggen nuförtiden. Är inget jättefan av gravidkläder så blir inte så mycket shoppande nu utan "spar" mig till våren istället (och då måste jag ju för shoppa ifatt, eller hur?) Men idag bjuder jag på en så ni får se magen i vecka 31. Inte så fancy klädd när man är hemma och vabbar men det är en dagens iaf i sköna gamla byxor i pyjamasmodell från Vero Moda. Basic top och sjal, också very old, från HM. Inga gravidkläder alltså utan trycker på mig det jag fortfarande kan ha. Och går alldeles utmärkt att sätta vissa byxor under magen;)
Så slutet av v 31 och jag mår bra. Bebisen rör sig väldigt mycket och verkar också må bra där inne. Fortfarande är graviditeten väldigt lik min förra (förutom att jag då kunde lägga mig och sova så fort jag kände för det:S) men jag hoppas att inte förlossningen blir det. Hade en låååång och utdragen en så denna gång får det gärna gå lite fortare:)


Hej vänner!

Hur har ni det denna tisdageftermiddag?
Här hemma fortsätter det lunka på i febertempo men vi har det rätt mysigt. Just nu sover min lilla sjukling och det var skönt för henne. Så jag ska passa på att göra ett ryck i tvättstugan och sen blir det till att äta små goa citronmuffins som jag bakade på förmiddagen. Det är inte helt lätt att få i dem mat när det är sjuka så är glad för det lilla hon får i sig. 
Men nu kallar tvättstugan.


Kram på er, ses snart igen!


17 kommentarer:

 1. Vilken söt liten gravidmage du har, jättefin!
  Hoppas eran lilla snart mår bättre:-)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Så fin du är och med en supersnygg gravidmage, behändig liksom ;)
  Skönt när de små inte är sådär jättesjuka utan man kan umgås lite och vila lite under dagen!

  Ha det gott, Kram P

  SvaraRadera
 3. Mina båda förlossningar började 39+2 med att vattnet gick men där slutar likheterna! Den första var väldigt lång och utdragen och slutade med sugklocka medan den andra gick i sådan rasande fart att vi nog alla var lite chockade. Har hört de som tycker det är lite jobbigt då de känner att de inte hinner med mentalt och smärtan blir väldigt intensiv men för mig var det

  SvaraRadera
 4. Nejmen så fin liten mage du har! Klart du ska visa den mer, det är ju det finaste som finns med gravidmagar.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 5. ... helt underbart! Gör att jag kan tänka mig en tredje :-)! Kommer nog bli kanon hur det än blir! Kroppen är ju smart och vet vad som är bäst för dig och barnet! Underbar blogg du har!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anna! Helt olika var dina ja och då hoppas jag att jag får det lite som dig;) För mig får det absolut gå lite fortare.. Men som du säger hur det än blir så bara bebisen kommer ut och mår bra:) Och kroppen kan ju det där, rätt häftigt är det! Tack för dina fina ord, gör mig sååå glad!! Du är så välkommen hit!

   Kram fredrika

   Radera
 6. Skönt att gå och strosa i mysbyxor när man är hemma. Gör alltid jag:) Så skönt så! Krya på där hemma. Kram

  SvaraRadera
 7. Njä, gravidkläder är inte så kul. Men din mage är supersöt vilket fall som ;)
  Muffinsarna såg jättegoa ut :D (instagram). Tänkte nästan bakat med min lillkille som också är hemma sjuk idag, men njä, han va lite för snorig och så ögoninflammation på det, känns som vi ska hålla bacillerna på plats.
  Hoppas Wilma kryar på sig fort.
  Kram Kram

  SvaraRadera
 8. Åhhh du är så himla fin!!! Älskar att titta in här hos dig, du bjuder alltid på lika vackra bilder och fina ord! Tittar nästan in varje kväll, men på mobilen, och det går inte att lämna kommentarer därifrån =( Har försökt många gånger! Men nu sitter jag vid datorn och kan lämna några rader! =) Massa kramar!!

  SvaraRadera
 9. Åhhh du är så himla fin!!! Älskar att titta in här hos dig, du bjuder alltid på lika vackra bilder och fina ord! Tittar nästan in varje kväll, men på mobilen, och det går inte att lämna kommentarer därifrån =( Har försökt många gånger! Men nu sitter jag vid datorn och kan lämna några rader! =) Massa kramar!!

  SvaraRadera
 10. Åhhh du är så himla fin!!! Älskar att titta in här hos dig, du bjuder alltid på lika vackra bilder och fina ord! Tittar nästan in varje kväll, men på mobilen, och det går inte att lämna kommentarer därifrån =( Har försökt många gånger! Men nu sitter jag vid datorn och kan lämna några rader! =) Massa kramar!!

  SvaraRadera
 11. Åhhh du är så himla fin!!! Älskar att titta in här hos dig, du bjuder alltid på lika vackra bilder och fina ord! Tittar nästan in varje kväll, men på mobilen, och det går inte att lämna kommentarer därifrån =( Har försökt många gånger! Men nu sitter jag vid datorn och kan lämna några rader! =) Massa kramar!!

  SvaraRadera
 12. Men så gulligt gravid du är! Endast en liten rund mage i v 31, förstår att du kan ha dina gamla kläder! Du vet väl att vid väntan av nr 2 så ska man passa på att vila när nr 1 sover inte jobba i tvättstugan ;) Kan glädja dig med att min andra förlossning var den bästa av de tre, kram Suss

  SvaraRadera
 13. Hej där!!
  Du är ju bara så fint gravid och ser så fantastiskt fräsch ut :))
  Va rädd om dig!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 14. Så himla fin du är <3
  Gulligaste magen!

  Hoppas lillskruttan piggar på sig.
  KRAM

  SvaraRadera
 15. Fin, fin, fin!
  Är så himla glad över att du har bloggen så att jag får se dig. :) xx

  SvaraRadera
 16. Så himla fin du är :)
  Hoppas nu lillskruttan piggar på sig. Här har jag också en liten sjukling hemma :(
  Kramen

  SvaraRadera