torsdag 30 januari 2014

Bara en ny kudde


Fick ett kuddfodral i brevlådan förra veckan och det var denna grå från HM. Nu väntar jag bara hem resterande 3 st som jag fick mail om hade packats i förrgår. Så hoppas hoppas det kommer idag:)
Och fortfarande står sig de gula och vita rosorna såå fina som sambon fick i lördags. Kan tipsa om vasen som säljs i ett set där tre bra storlekar finns, från det stora blågula huset:) Morrn på er!

Sitter och äter min talrik fil med müsli och ska sen bege mig till jobbet. Idag blir det halvdag på jobbet för att sedan åka hem och vabba lilla skatten och sambon får åka och jobba istället. Så bra när vi kan dela upp det så här. Så bäst att jag sätter lite fart, ska ju snart vara hemma igen!

Torsdag också vilket betyder att vi är så där nära helgen igen. Då jag jag ska ta tag i det där hobbyrummet som nästa projekt i huset och som numera bara rymmer skräp jag  helst inte skulle vilja titta åt ens. Och festligheter på lördagskväll med syster, den här fina tjejen och våra sambos. Och sen ett kalas för min mormor på söndag. Så vi längtar in helgen även denna vecka:)

Kram på er så ses vi senare!

6 kommentarer:

 1. Så himla vacker rejäl bukett, får lust att gå förbi blomsteraffären idag och handla hem en också. Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 2. Åh det låter som att ni har en riktigt mysig helg framför Er vännen! Hoppas torsdagen blir fin också och att lillskatten snart är helt bra. KRAM

  SvaraRadera
 3. Härliga gula rosor och den där kudden är så fin! Har oxå spanat på den, men har inte bestämt mig ännu om den ska få flytta hit eller inte..

  Här är det vab hela dagen för mig, men det är ok. Synd om de små men jag har lyckats måla klart en vägg med spont i köket ;)
  Kram på dig snygging!
  Catta

  SvaraRadera
 4. Tjusiga rosor. Älskar rosor och andra färska blommor! De gör rummen härligt! Ha en fin dag o krya på din dotter! Kram

  SvaraRadera
 5. Jättefin kudde :) Älskar kuddar!
  Underbart att få blommor. Måste kolla in vaserna, jättebra size ju.
  Ha en bra kväll!

  SvaraRadera
 6. Hej! Vart kan man köpa vasen? Riktigt snygg! Väldigt fin/bra blogg du har! :)

  SvaraRadera