onsdag 22 januari 2014

Bara ett fyndtipsNu har jag också trillat dit på ett Nettofynd:) Fynd därifrån kan man se lite hela tiden nuförtiden men jag har aldrig fastnat för något. Men när jag var inne hos den här fina tjejen som hade gjort dessa fynd där så jag åkte dit och fick med mig fyra boxar hem. Så söta och förvaringsboxar i olika storlekar kan man ju inte få för mycket av i barnrummet. Priset? Två tjugor för en box!
Och en av boxarna har dessutom småförvaring inuti vilket var perfekt till Wilmas hårspännen, hårsnoddar och söta halsband hon gjort på dagis som här fick sitta på nallen:)Min söta lilla Trollunge i eftermiddags som älskar att mysa i sin nya säng:)


Gokväller

Har nyss kommit hem från frisören och är så nöjd med håret som är ljusare och toppat. Känns så fräscht och varje gång lovar jag mig själv att jag inte får vänta lika länge nästa gång. (Vilket varje gång går sådär..:S) Hon testade också en ny locktång (som var jättesimpel att använda, man behövde inte snurra något själv utan locktången skötte allt, bara att hålla i)  på mig som gav fina volymlockar så ikväll känner jag mig extra snygg i myskläderna där jag sitter i soffan med hollywoodlockar i huvudet...haha! 

Men nu ska jag plocka undan i köket medan jag väntar in vännen Sandra som jag inte träffat på bra länge så blir en mysig kväll med henne sen!

Kram på er och ha en mysig kväll!

10 kommentarer:

 1. Va fint du hade skrivit om din sambo! Hoppas han blev firad ordentligt och fick en fin dag. Va synd att jag inte visste om detta fynd när jag var i stan tidigare idag... Netto går jag verkligen aldrig in på, men jag ska ha de i bakhuvudet nästa gång jag är i stan .De var verkligen jättefina! Ha en fin kväll, kram Hanna

  SvaraRadera
 2. Vilken sötnos!!

  Boxarna var jättfina! Kanske man skulle ta sig en tur till Netto…:)
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Ja På Netto verkar alla hitta fynd! Får ta mig dit...
  Visst är det härligt med tid hos frissan!
  Grattis till din sambo, så fint skrivet!
  Ha en mysig kväll
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 4. Ja Netto överraskar verkligen!!!!!
  Skönt med frissabesök =))
  Å stort GRATTIS till sambon din, så fint inlägg.
  Kram Anna

  SvaraRadera
 5. Hej! Tycker din blogg är super! Blev nyfiken på vad det var för locktång som frisören hade?! Tänkte du på märket eller så? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Sofia! Och tack, vad glad jag blir:)) Den var helt super, lockade liksom in håret själv kan man säga! Och det var en Curl secret från Babyliss! Kram

   Radera
  2. Ska jag absolut kolla upp, tack! Kram :))

   Radera
 6. Vilka fina fynd! Förvaring får man aldrig för mycket av :-).
  Härligt med frisörbesök, skulle jag behöva nu.
  Hoppas ni har en riktigt skön kväll! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 7. Boxarna passar perfekt till Wilmas fina tapet! =)
  Nyfiken på den där locktången, märke? Nog för att mitt hår är självlockigt, men ibland kan man ju alltid fyllap å med mer ;)
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 8. Åh vilka fina boxar! Ja på Netto kan man verkligen göra fynd, kanske tur att jag inte är där så ofta för då hade man väl shoppat ihjäl sig! Så fint du skrev om din sambo igår! Man kan verkligen läsa hur mycket du älskar honom! Önskar dig en fin torsdag! KRAM

  SvaraRadera