tisdag 14 januari 2014

Bara fått in lite rosa

Jag "hittade" en rosa kudde i Wilmas rum när jag städade och flyttade in sängen där i helgen. Inte så den låg gömd där men hade glömt att hon hade den:S Så den norpade jag ut till vardagsrummet istället. Och det känns så fint att få in lite rosa och ljusare färger. För varje år är det alltid samma visa för mig efter att julhelgerna är över och julsaker borta. Då vill jag vårigt och ljust hemma på en gång gång.En sak är kvar från jultiderna och det är rumsgranen. Det är ändå vinter ute och den är så klargrön  och fin att den passar in. Den fick sig en ny kruka från Ica när jag var där och handlade i helgen. Får bli dagens budgetfynd. (Fanns även i rosa den med;))
På glasbordet ligger nu "steffos spritbibel" som jag fick när jag var på en av hans inspirerande föreläsningar i höstas om just sprit och vad som passar bäst till. Och det är ju inte för inte som han är kunglig hovleverantör i spritkunskap:) Men ja, halva poängen försvann eftersom jag var gravid och därmed inte upplevde de här smakupplevelserna som de andra nickade med glittrande ögon åt när smakerna gifte sig med varandra:S Men fick med mig boken och flera tips som jag får testa sen. 
Så idag startar vi dagen med vardagsrummet som är lite mer rosa och vårigt. Så där som på en rumsgran som balanserar upp att det fortfarande är vinter och januari:)


Hoppas ni får en fin tisdag, vi ses lite senare!
Kramar

6 kommentarer:

 1. Härligt med rosa :)
  Ha en fin dag!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Härligt vårigt med rosa. Krukan är jättefina.

  Kram Linda

  SvaraRadera
 3. Det blev bra med den där rosa kudden. Granen passar fint, känns inte juligt - bara grönt och fint!
  Vart har du hittat de randiga sugrören? Jag har letat runt här men inte hittat några...

  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 4. Först och främst, vilket underbart badrum ni har!!
  Ja hela ditt hem är fint och härligt med lite rosa, det är jag oxå inne på =)
  Stod och höll i den boken till pappa i julklapp men blev inte av att jag köpte den, kanske skulle gjort det.

  Önskar dig en mysig dag snygging,
  kram Catta

  SvaraRadera
 5. Det är lugnt vi kör sprit i sommar! Vi har ju både en shotsaltan och en en champagneberså(?) att inviga. ;)

  Saknar dig!

  SvaraRadera
 6. Tack för kommentaren att du tycker jag är en fin och närvarande mamma <3 Blev så GLAD! Rosa är ju så fint! Jag hade en rosa period ett tag men nu är jag inne på turkost istället. Svart, vitt och turkost är det som dominerar hemma hos mig! KRAM

  SvaraRadera