tisdag 7 januari 2014

Bara fått in servisen Grace

Jag berättade för ett tag sedan att vi fick nytt porslin i julklapp. En servis som jag längtat efter så länge men aldrig blivit av att jag börjat samla på. Så till denna jul önskade vi oss bara delar ur denna servis. Och vi pratar ju såklart om klassiska Rörstrands Swedish Grace.  Lite roligt att den började designas redan 1930:) Och så fin den är och jag vet att vi kommer trivas finfint med den:) Vi har fått vita tallrikar och presentkort som ska handlas upp i veckan. Vill till största delen ha vitt men även några koppar i den ljusa fina rosa färgen och den nya färgen som kommer i februari. Den mörkgråa "sten". (Som många bloggat om, senast såg jag den hos denna fina tjej)Visst är den snygg!?
Ska bara bestämma vilka delar jag ska "spara" mig till att köpa i februari.

Pressbild Rörstrand / Fiskars


God morgon!

Igårkväll landade vi hemma i huset. Och så skönt det var att komma hem efter en lång dag i bilen. Det var både halt, snöigt och mycket trafik så var nog den längsta resan hem från Lofsdalen på länge. Men gick jättebra och Wilma var så duktig. Ett stopp räckte och sedan plöjde vi Grodan Boll och Astrid Lindgren filmer mellan hennes tupplurer:)

Och idag är vi hemma eftersom förskolan är stängd så ska ta reda på packningen och sen måste vi åka och fylla på kylen som ekar tomt så dags att sätta lite fart!

Vi ses lite senare!
Kram 


2 kommentarer:

 1. Hej o välkomna hem. Förstår att vägarna hem va fulla med andra bilister.
  Kul att de gick så bra iaf med dottern.

  Fin servis, har en kompis som har den i vitt och beiget. Jättefin.
  Jag fick Ikeas servis Arv för ett år sen o de ångrar jag som f*n.
  Den har blivit svart repig på vissa tallrikar och så när man värmer i micron så blir maten fesljummen
  o tallriken jätte varm!
  Nej tummen ner för det porslinet. De jag fått den av har ju inget kvitto kvar så de är ju bara o gilla läget.
  Får samla till nå nytt jag med o slänga detta.

  Ha en skön dag med fix o röj.
  Ja här är också dagis stängt så vi har haft sovmorgon o nu lite pyjamasmys framför datorn.
  Kram Camilla

  SvaraRadera
 2. Jättefin servis!

  Här är det lugnt i huset. Man och barn åkte iväg för att spela tennis och jag sitter här vid datorn och kikar runt på lite allt möjligt. :0)

  Kram Linda

  SvaraRadera