fredag 24 januari 2014

Bara fredagsmys på turMin söta lilla spexare i klänningen från ICA Maxi. Som dessutom var på halva priset! Det gillas:)


Så har jag tagit helg på riktigt. Och jag gjorde ett besök i vår lilla stads ostbutik innan jag kom hem och himmel vad sugen jag blev på alla ostar jag inte får äta nu när jag är gravid. Är ju en riktig ostälskare så håller mig helst borta från den butiken just nu men var där i andra ärenden så var tvungen att gå in. Och hade ju kunna köpt med mig en hel ostbricka hem till fredagsmyset men det får vänta ett tag till:)Så det närmar sig fredagskväll här hemma och fredagsmys står snart på tur. Först äta en god kycklinggryta som Sambon gjort och doftar ljuvligt och sen mys med Wilma innan hon ska nattas. Och efter det blir det film och popcorn i soffan med Sambon. Inte helt fel det:)

Önskar er en mysig fredagskväll!
Kramar

9 kommentarer:

 1. Lyxigt med egen tid med sambon när Wilma är nattad!
  Hmm här ska de minsann varas uppe länge o leka, busa med hundar o kolla på tv vill hon med.
  Vi kämpar ju själva med kvällar då vi är kvällströtta. Hahah ja vem hon brås på de vet vi inte.

  Söt hon är i klänningen iaf
  Kram Camilla

  SvaraRadera
 2. Vilken liten goding, så söt.
  Önskar dig en trevlig kväll.
  Kram Pia

  SvaraRadera
 3. Verkligen ett fynd!
  Åh vi hade att sånt bord innan, saknar det nu när jag ser det hos dig :)

  trevlig kväll!

  SvaraRadera
 4. Åh hon är ju bara så SÖT! Hoppas ni har en mysig kväll finaste! KRAM

  SvaraRadera
 5. superfina bilder. verkligen levande :)
  å missa nu inte...

  SATURDAY SHOW OFF

  de e kul att vara med :)
  Välkommen
  Håkan

  SvaraRadera
 6. så söt hon e då !! gullis !
  lät inte dum kväll där inte. hoppas din start på helgen börjar bra. här blir helg jobb kram

  SvaraRadera
 7. Vilken söt liten fröken. Ibland ska man ha tur med sina reafynd. Jag hoppas på att kängorna jag vill ha är på 70% imorgon när jag ska på en liten shoppingrunda på stan. Kram Anita

  SvaraRadera
 8. Så söööt.
  Soffbordet ni hat, vart har ni köpt det?

  SvaraRadera