fredag 24 januari 2014

Bara fridaaayFinally friday!

Härligt, eller hur?!
Och jag diggar in fredag med den här sköna låten som spelas flititgt i min låtlista just nu och får mig att längta lite extra till en sommarkväll med mina tjejer från Malmö och Köpenhamn. Med bubbel i glasen, fnitter och en kväll där solen värmer ens brunbrända axlar till sena kvällen och man får kisa bakom solglasögonen. Tänk en sån kväll! Vi går åt rätt håll iaf och vi ska väl skotta lite snö ett tag till, jag ska ploppa (om det nu blir så enkelt) ut en bebis och få vara mammaledig och njuta av snön som droppar bort från taken. Men sen, sen är den inte så långt bort.
 En sån här sommarkväll med tjejer man tycker så vansinnigt mycket om och som ger massivs med energi!
Ibland längtar man ju lite extra och idag är en sån dag.

Önskar er en härlig fredag, vi ses senare!
Kramar4 kommentarer:

 1. Ja nu går vi åt rätt håll och jag njuter verkligen av det sköna ljuset som kommit åter. Skotta snö har vi inte behövt här ännu men jag hoppas på liiiite mer snö så vi kan åka pulka.
  Ha en skön helg
  //bara anna
  annacecar.blogspot.se

  SvaraRadera
 2. Här är en som redan längtar efter sommaren så mycket. Barn som luktar sommarvärme i håret, poolbad, mojito, solkräm och lata dagar i solstolen.

  Trevlig fredag!
  Kram Linda

  SvaraRadera
 3. Solen visar sig idag, det är snö och minus grader! Ja nu kan det gärna bli vår...
  häromdagen tittade jag på sommarbilder, jisses man glömmer ju nästan av hur grönt det blir ute...

  Trevlig helg
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 4. Du skulle bara veta hur mycket jag längtar! :) Men innan dess blir det vår-mys i mars för då kommer jag! Längtar så mycket efter er. xx

  SvaraRadera