torsdag 30 januari 2014

Bara ha eftermiddagen hemma


Till lunch var jag hemma igen. Då vi åt pannkakor, en favorit hos Wilma och jag tycker också det kan vara gott till lunch med lite färsk frukt på och vispgrädde som jag idag blandade med hallon från frysen:) Mmm...mums! Wilma fortsätter var hostig och hängig så nu efter att ha läst flera böcker så myser vi i soffan till Pettson. Och utanför snöar det massor så rätt skönt att vara inne. Men nu ska jag mysa lite med Wilma här och sen tänkte jag ta tag i dammsugningen och bädda rent i sängarna och stryka tvättberget. Det måste ju vara bland det tråkigaste som behöver fixas här hemma.. Suck! Men så skönt det känns efter att ha gjort alla dessa hemmamåsten:) 


Önskar er en fortsatt fin eftermiddag
Kram


2 kommentarer:

 1. Därför stryker jag aldrig längre ;)

  Nom nom med pannkakor, det kanske vi skulle ta som lunch imorgon. Är ju hemma med alla barnen och vabbar, så då kan det vara lite onyttigare, bara dom äter trots sjukdom :)

  Ha en fin fredag imorgon!
  Kram Kram

  SvaraRadera
 2. Så gott det såg ut, pannkakor är barnlisgt gott & tycker man aldrig tröttnar på det :)
  Tack snälla, gullig du är. Ja jag är glad att jag hittade hit, du bjuder på massa fina bilder man blir så himla inspirerad.
  Hoppas du får en bra dag denna fredag så skönt med helg snart igen! Kram kram

  SvaraRadera