onsdag 29 januari 2014

Bara ha en jobbdag
Det är ju något så rofyllt med ett sovande barn. Jag skulle kunna ligga bredvid och titta på henne hur länge som helst. Och ingenting annat spelar någon som helst roll. 


Men idag lämnar jag den här varma gosungen hemma med sin pappa och går till jobbet istället. Har några högar som ska förberedas inför kundmöten imorgon och lite annat fix. Men det är en kortdag så dagen kommer gå så fort, det brukar ju det när man har mycket att göra. Och onsdag idag men har inga större planer för eftermiddagen, blir till att kurera och ta hand om liten krasslig tjej:)

Ne, nu är jag redan lite sen så nu måste jag rusa.
Ha en bra dag, kramar!


Och tusen tusen tack för de fina kommentarerna i förra inlägget, såå glad jag blir:)
Ni är bara så bra!


5 kommentarer:

 1. Lilla snuttan då! Hon är så fin! Hoppas hon kryar på sig snart! KRAM

  SvaraRadera
 2. Underbara bilder. Håller verkligen med dig, man skulle kunna sitta och titta på dom små liven i flera timmar.
  I natt hade jag min snart 4 åring, tätt intill, nära...såååå himla mysigt och gosigt (och jag kan inte låta bli att tänka på att det är en sån kort tid i livet det kommer vara så här, hur fort det går...så vipps så är dom större och har ingen lust alls att ligga i mammas armhåla och sova).
  Grattis förresten till lillebror eller lillasyster. Spännande!
  Ha en jättebra dag!

  SvaraRadera
 3. Vilken sötnos!!!
  Hoppas hon blir bättre snart!

  Kram Malin

  SvaraRadera
 4. Så mysiga bilder... man blir ju själv sugen på att krypa ner under täcket och inte komma fram förrän till våren igen :-)

  SvaraRadera
 5. Jag kan också titta på min son länge när han sover. De ser så himla mysigt ut! Hoppas hon kurerar sig och blir frisk snart. Ha en fin dag. Kram

  SvaraRadera