tisdag 7 januari 2014

Bara ha en lunchpaus

Vi har en dag hemma idag alltså. Och vad det känns lyx så här mitt i veckan när vardagen börjat för många. Kan faktiskt längta till mammaledigheten som kommer i mitten av mars. Med två barn hemma blir det nog inget av det där med att ligga på sofflocket som jag kunde tjuva till mig när jag var hemma med Wilma men ändå, bara vara hemma och inte ha några tider att passa. Med Wilma var jag "bara" hemma 10 månader för det passade bra med den nya tjänsten jag fick under mammaledigheten men denna gång ska jag försöka hålla mig hemma lite längre. Har ju syrran mammaledig (och så många vänner som ploppat ut och ska ploppa ut barn i samma veva som mig) så våra barn ska nog hålla oss sysselsatta:SSå syrran och Ellen har varit här och vi har gjort lekparken så tjejerna blev av med lite spring i benen och sen kom även pappa och Hubbe ner på lunch. Hubbe som växer så det knakar och han ska vara glad att han är så söt för busig är bara förnamnet på honom. Men ändå så snäll mot tjejerna som tjatar "ubbe" och springer efter honom och gärna drar lite i svansen för att sedan lägga sig på honom och krama honom:)
(och så undrar jag varför min dotter aldrig kan vara still på en enda bild jag tar på henne och Ellen.. bara hysteriskt fnittrig hela tiden:))


Men nu ska jag ta hand om disken från lunchen (och kanske hinna med en kopp kaffe i soffan) innan Wilma vaknar och vi gör något av eftermiddagen. Vår nya diskmaskin är trasig  och inlämnad så här hemma pysslar vi med handdisk just nu. Inte alls kul och nu har den varit borta lite väl länge så hoppas verkligen den hittar tillbaka till oss snart..


Ha en bra eftermiddag:)
Kram

1 kommentar:

  1. Idag är vi tillbaks i vardag och rutiner!!! Förstår att du ser framemot att vara hemma, möta våren och sommaren:-) kommer du ha Wilma på förskolan sen när bebisen kommit??
    Fint porslin, jag gillar det där med! Vi har en outlet med det porslinet (en iittala outlet) jättefint även om det ska vara andra hand så är det inte "fel" på allt!

    Ha en fin kväll
    Kram Sandra

    SvaraRadera