tisdag 21 januari 2014

Bara ha någon att fira
Bild från när vi var på Gran Canaria i november förra året


Idag fyller han år.

 Sambon och pappan i huset. Han som skymtar ibland här på bloggen. Som Wilma fått sina lockar ifrån. Och som älskar vår dotter på det finaste sättet jag kan tänka mig. Han som har ett tålamod med mig jag beundrar högt. Och som besitter ett lugn jag inte förstår mig på men just därför låter mig få utrymme med mina känslor som jag har utanför kroppen. Som låter mig hållas och fladdra iväg med ideér och projekt som ibland inte slutar som jag tänkt. Men han som då bara suckar lite och säger " bara du blir nöjd". 

Han som låter mig prata skavsår i öronen på honom fast han egentligen kan tänka sig tystnaden just då. Han som jag kan hitta i garaget byggandes en säng till vår dotter bara för att jag brusat upp över att vi aldrig hittar den rätta att köpa. Han som jag varje kväll trasslar in benen med och sedan somnar till hans lätta snarkningar. Och han som får mig att skratta fast jag helt säkert tror att det är det sista jag kommer göra just då. Han som tillsammans med vår dotter och en sparkande bebis i magen är den lilla finaste familjen jag vet. 

Just han, som låter mig få vara den jag är, fyller år idag. 
Och det ska vi fira.

Kram och ha en fin dag!


9 kommentarer:

 1. Vackert skrivet om kärleken till sambon!
  Grattis på hans födelsedag, njut av tillvaron!
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 2. Hej vännen!

  Så vackert skrivet om kärleken till din sambo!
  Stort grattis till honom! Hoppas han blr firad ordentligt:)
  Ha en bra dag!

  Stor kram

  SvaraRadera
 3. Fina ord! Tur att vi har våra goa män och fina pappor <3
  Hoppas ni får en härlig dag!

  SvaraRadera
 4. Underbara ord, känns kärlek rakt igenom skärmen. Hoppas ni får en fin dag och grattis till mannen.
  Kram jess
  www.annorlundaunderbara.com

  SvaraRadera
 5. Grattis till mannen din.
  Ha en bra dag

  Kram Camilla
  ps missa nu inte min utlottning

  SvaraRadera
 6. Grattis till mannen
  och så fint du skriver
  Ha en jättefin dag
  Kram Tina

  SvaraRadera
 7. Så fint! Han blir säkert glad av den fina beskrivningen av honom. Kram Stina

  SvaraRadera
 8. Åh jag blir alldeles rörd! Så himla fint skrivet! Så himla fina ni är allihopa!! Kärlek är underbart!! Stor kram till er!!

  SvaraRadera