tisdag 28 januari 2014

Bara vara hemma med liten sjukling


Idag är jag hemma och vabbar en liten febrig tjej med glansiga trötta ögon och lite hostig och snorig på det. Vi har verkligen varit skonade hela hösten från sjukdomar. Vi vabbade 1-2 dagar på hela hösten men tyckte det gick förkylningar på dagis hela tiden så det var väl vår tur nu..


Så jag fortsätter med en riktig vitaminkick denna morgon (vilket inte är så jobbigt eftersom jag är en riktig fruktälskare:)). Så blev youghurt med vaniljpulver (dansk kvalité denna gång som jag fick från mina tjejer från södra Sverige) och fruktsallad på det, päron, hallon, banan, clementin och lite russin. Mm, så gott:) Och fräsch juice på grapefrukt. Surt sa räven (och sambon) men gott säger jag så får ha den helt för mig själv:)

Men ska jag återgå till min söta sjukling. Hon håller ändå humöret uppe så många böcker plöjer vi och filmen Pettson kommer rulla på tv en hel del idag tror jag. Tänkte nog baka något enkelt idag också, det behöver man till kaffet en vabdag som denna.

Vi ses lite senare, ha det fint till dess!
Kram


5 kommentarer:

 1. Jobbigt med sjukt barn.
  Om dom inte är jättedåliga så kan jag ibland tycka att det är rätt så skönt att vara hemma (men säg inte till någon att jag sagt det ;) ).
  Fina bilder på köket.
  Ha en fin tisdag!

  SvaraRadera
 2. Usch o fy för sjuka barn. Ja film gillas ju alltid o extra mycket när man är sjuk.

  Här har vabbats alldeles för mycket nu o vill ha ett friskare 2014 än sista månaderna som varit hemska.

  Kram Camilla

  SvaraRadera
 3. Krya på lilla skruttan! Hoppas att ni trots allt får en mysig dag! KRAM

  SvaraRadera
 4. Hoppas hon kryar på sig snabbt :-) Ha det så mysigt ni kan ändå :-)

  SvaraRadera
 5. Men gud så gott det där såg ut!!! =)

  SvaraRadera