lördag 4 januari 2014

Bara haft en bra dag

Fyller man år så måste det ju till lite gofika. Och när man är i fjällen blir det skåprensning till baket. Utgick från det här receptet men chokladen som fanns i skåpet var smaksatt med hallon så fick bli det och vanligt vanilinsocker istället för vaniljstång som jag inte hittade. Men jättegod blev den för det:)


 Och här ser ni presenten från Syster. Koppar från Desigsn House och deras Elsa Beskow serie. Tycker det är så fina och nu ska jag komplettera dessa "farbror blå" med flera i andra motiv. Av sambon och Wilma fick jag en fotokurs och det ska bli såå kul att gå. Hoppas kunna lära mig så mycket tips och trix:)Go kväller:)

Tack för de fina hälsingarna på min dag:) Det är ju bara så roligt att fylla år och bli uppvaktad lite här och där, så glad jag blir! Har haft en jättebra dag med pulkarace och fått Wilma att testa lite skidåkning. Jodå, en liten liten stund fick de allt vara på:) Och nu har vi nyss ätit god fiskmiddag med gott bubbel till och slagit oss ned i soffan. Så blir en mysig kväll där vi ska se om det inte finns någon bra film att titta på. Perfekt avslutning på min dag:)

Hoppas ni också har en mysig kväll!
Kramar


7 kommentarer:

 1. Stort grattis på din dag snygging!
  Mumsig kakan ser ut och de däringa kopparna är jag oxå sugen på =)) Så fina!

  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Stort grattis och tack för fina kommentaren jag fick när jag hade tjejmiddag i torsdags. Älskar muggarna med Elsa Beskowmotiv! Bra present från make och dotter, fast jag tycker du tar fina bilder redan nu. Kram Stina

  SvaraRadera
 3. Stort Grattis på födelsedagen! Fina presenter du fått. Kul med fotokurs. Vart ska du gå?
  Kram Helena

  SvaraRadera
 4. Grattis på födelsedagen!
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 5. Hurra hurra på din dag om än lite i efterskott! Vilken finfin present minsann, kul:)
  Grattiskram

  SvaraRadera
 6. Stort Grattis till dej!
  Kladdkaka får jag också lov att baka snart för Filippa fyller 15 år och det brukar vara nr 1 över bakverk hon önskar ;)
  Fina presenter har du fått också, köpte en fototkurs till mej själv på nätet som verkligen är toppen!

  Kram P

  SvaraRadera
 7. STORT GRATTIS i efterskott!!!
  Kraaaam Anna

  SvaraRadera