fredag 31 januari 2014

Bara haft fredagsdejt
Med den här tjejen. Som mår rätt bra igen. Lite snorig och hostig men det kan vi leva med.Och vi har haft kuddbad bland de nya kuddfodralen som kom idag. Och badat oss till russin och sedan suttit i soffan med en pinnglass i handen framför Pettson och doftat lemonmint från "& other stories" Body Scrub som alltid överkonsumeras när Wilma badar. Och vi har kramats och jag har fått små blöta pussar som gör mig lyckligare än någonsin.
Så visst klarar vi oss utan vår pappa ett par timmar om kvällen. Om vi vet att vi har tjejdejt och snart har han hemma hos oss igen.


Men nu är hon nattad och jag har ett par timmar själv i soffan innan sambon står innanför dörren efter sin match. Då vi hinner sitta tillsammans i soffan en stund innan vi båda yrar av sömnighet och inser att det är lika bra att lägga sig.
Som en fredag brukar vara hos oss och bra mysig är den.


Önskar er en mysig fredagskväll!
Kram (Och grön stämpel fick jag även denna gång av barnmorskan. Bra tjoff tjoff ljud och magen växer som den ska:))

6 kommentarer:

 1. Va mysigt och grattis till det lilla miraklet i magen. Kram och trevlig helg.

  SvaraRadera
 2. Vilken mysig kväll med bad och mys! Härligt att allt är bra med magen också. Ha en fin helg! Kram Stina

  SvaraRadera
 3. Skönt att allt var bra på mvc och att Wilma är på bättringsvägen :-) jag har också egentid i soffan, ja jag gillar ju de stunderna när man får vara lite ensam! Mannen stannade på ett extra jobbpass så jag hade filmkväll med min W! Mysigt bara han och jag!
  Kramar Sandra

  SvaraRadera
 4. Låter som att ni hade en alldeles perfekt fredagskväll vännen! Hoppas ni får en lika mysig lördag. KRAM

  SvaraRadera
 5. Små barnpussar är väl det bästa som finns! Härlig fredagskväll förstår jag!

  SvaraRadera
 6. De där lät som en underbar kväll med sin dotter! Hoppas eran helg blir underbar o fin! Kram Jannice

  SvaraRadera