söndag 12 januari 2014

Bara haft kalasfikaHär var det dukat till kalas (i efterskott för mig alltså:)) i eftermiddag. Och jag bakade vit smarrig kladdkaka på förmiddagen och hade till det även "köpefika" som chokladbollar och kex. Köpefika ska inte underskattas, ibland finns det ju roligare saker att göra än att baka än heeel förmiddag;)


Har ni sett vad söta servetter med renar på:) Fick dem av syrran när jag fyllde och det brukar var så att om jag fyller och blir firad i Lofsdalen så blir det alltid någon lite present med fjälltema:) Och i år alltså söta renar!Vit kladdakaka var hur smarrig (och enkel) som helst så receptet på det kommer i veckan. Och jättemysigt att det var vinter utanför, känns mer rätt när jag nu ändå fyller tidigt i januari:)Och visst var det fler än Trollungen som satt med vi fikabordet. Men när vi väl satt oss och fika så hade det börjat mörkna och bilderna blev mest grumliga och suddiga:( Men svärmor, svärfar, sambons bror med flickvän, mamma och pappa satt också runt bordet. Och ska någon vara med på bild så är det väl allas vår lilla skatt:)


Nu blir det söndagsmys här. Ska kika in hos er alla (med "Så ska det låta" och Kalle Moreaus i bakgrunden. Japp, lite tantvarning på mig ikväll..haha) och sedan blir det nog en film!


Kram till er alla och tack för alla fina kommentarer om min lilla "bula" på magen, blir ju sååå glad<3

9 kommentarer:

 1. Men åhhh så smarrigt det där såg ut . Har precis fått mitt matschema av min pt.....och det bestod typ inte alls av mat...
  Och din bula på magen, härligt. Jag blir lite sugen på en 3:dje men jag tror banne mig inte att jag orkar börja om från början igen -.)
  kram Jess
  www.annorlundaunderbara.com
  Dagens badbild

  SvaraRadera
 2. Såg ditt smarriga fikabord på IG, ser så himla gott ut! Grattis i efterskott och hoppas du haft en bra dag.

  Kram
  Helen
  www.vitaestilo.se

  SvaraRadera
 3. Hej, hittade din blogg idag, vad fint ni har det i erat hem och vad mysigt med en bebis i april :-) Grattis!
  Tittar in snart igen😊

  SvaraRadera
 4. Ser gott ut! Och grattis i efterskott!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 5. Vilka fina servetter. Köpefika funkar absolut. Så mysig fikastund. Kram Anette

  SvaraRadera
 6. Hej där!!
  Ja, måste bara instämma. vilken fin o söt bula du har:)))
  Och gofika är ju aldrig fel:)
  Gillar dina snygga underlägg med Stockholm på, vart kommer de ifrån? Är det Svenskt Tenn?
  Kram Anna

  SvaraRadera
 7. Så härligt fint gravid du är!
  Grattis i efterskott!!

  Kram
  Lotta

  SvaraRadera
 8. Gud så gott det där såg ut! Grattis i efterskott! kram Ulrica

  SvaraRadera
 9. Nej köpefika ska man inte underskatta! Jag är inte alls duktig på att baka så hos oss bjuds det oftast på köpefika! Servetterna var ju superfina! Och återigen måste jag bara få säga att ni har det så FINT hemma vännen! KRAM

  SvaraRadera