söndag 5 januari 2014

Bara haft sista dagenEn dagens..:) Skoterklädd så not so fancy men såå varma och skulle jag inte ha dem på mig skulle jag vara en tjurig fryslort upp på fjället..haha!


Och Wilma satt redo för skotertur. Och vi hann knappt iväg förrän hon hade skumpats till sömn där hon satt på sköna renfällar med sin mormor i pulkan bakom en av skotrarna. 


Så åkte vi alltså upp på fjället till våffelstugan och mumsade våfflor:) Men inga renar fick vi se som brukar gå bakom där jag och Wilma står så fick nöja oss med utsikten som är helt okej den med därifrån:)
Hur har er trettondagsafton?
Vi har som sagt haft en fin dag på fjället. Så skönt och riktigt skoj att köra lite skoter:) När vi kom hem blev det ytterligare några vändor till Björnen för att vinka hej och lite pulkaåkning innan solen gick ned bakom fjället och vi gick in. Det är så mysigt och jag mår så gott här uppe. Vill inte tänka på hur vädret är där hemma. Aningens tristare har jag förstått... 

Men hemfärd i morgon så ikväll har jag packat ihop lite och vet att när vi väl sitter i bilen imorgon på väg hem så känns det rätt okej. Och är så sugen på att fixa lite nytt hemma:) 

Nu blir det att fortsätta glutta på VM-finalen för våra juniorkronorna. Det var inte lönt att lägga in något annan önskemål att glo på just ikväll så ska heja lite på dem;)

Kram på er!

5 kommentarer:

 1. Ser ju underbart härligt ut, jag längtar ihjäl mig efter snö!!
  Är oxå himla sugen på lite nytt hemma, och snart blir det nog en ny soffa banne mig :)

  Har en mysig kväll och kör försiktigt imorgon,
  kram Catta

  SvaraRadera
 2. Vad härligt det ser ut! Verkar som ni haft en toppenvecka! Kram Stina

  SvaraRadera
 3. Det där ser ju helt underbart ut. Här har vi ätit lunch ute i t-shirt.
  kram Jess
  www.annorlundaunderbara.com

  SvaraRadera
 4. Ser ut som ni har det härligt, idag lämnade jag och sambon våran fjällstuga i Fjätervålen och åkte hem, för på tisdag är det jobb både för mig och sambon som gäller, men vi har haft det kanon bra i fjällen, men jag tycker det är skönt att vara hemma igen och skönt att ha ett fungerande internet igen, det är väldigt dålig mottagning där vi har varit, så uppdateringar från bloggare jag följer har inte funkat alls tyvärr.
  Ha en fin kväll
  Kram Linda

  SvaraRadera
 5. Vad härligt med snö =) det skulle jag vilja ha här istället för det gråa som är nu.
  Kram och ha en strålande måndag =)

  SvaraRadera