torsdag 30 januari 2014

Bara kählervasen


Bilder lånade från dukatbord.se

Någon mer än jag som sett denna vas i flera hem? På insta och lite överallt:) Tycker den är så snygg och har letat efter vart man kan beställa den men mest hittat utländska webbshoppar till nu. Nu har den kommit in till dukatbord (som har en massa annat fint också) och jag är så sugen på att klicka hem en. Den skulle ju passa så fint här hemma:)


Nu har jag landat i soffan efter att ha gjort det där hemmamåstena som är så tråkiga. Men det är ju så skönt när det är gjort. Så ska ta mig lite kvällsfika och vänta in sambon som är iväg på lite jobb.


Kram på er!


8 kommentarer:

 1. Den är riktigt snyggelisnygg!
  Här packas det för snart bär det av till Sälen!
  Ha en fin kväll!

  SvaraRadera
 2. Den är såå fin!
  Har sett den lite här & där, men så är det ju med snygga saker!

  Ha en fin kväll
  KRAM

  SvaraRadera
 3. Den där snyggingen gillar jag skarpt! Den vasen kommer jag nog aldrig att göra mig av med :-) Vad fint det var med så mycket färg på buketten i... bra tips! Ha det gott!

  SvaraRadera
 4. Nu blev jag också bra sugen!!! )

  SvaraRadera
 5. Joråmensåatt... Den där raringen står och lockar mig i en mysig butik hemma i Visby varje gång jag går in där. Än så länge har jag kunnat motstå. Men man har ju ingen järnvilja mot sånt direkt :-) kram

  SvaraRadera
 6. Den vasen är jättefin.
  En härlig känsla att sjunka ner i soffan på kvällen. Hoppas kvällen blev riktigt mysig :). Ha en fin fredag och en skön helg! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 7. Men åh så fin den var! Ja den hade passat perfekt hemma hos dig! Önskar dig en fin fredag fina du! KRAM

  SvaraRadera
 8. Jaaaa, den står på min önskelista med!!!! Och så vill jag gärna ha två stjärnskålar med från Kähler:)
  Illums säljer med via sin webbshop har jag sett. Samma pris så det är väl frakten som kan skilja då kanske;-)
  Nåväl, får nog allt vänta lite till, men nog vill jag ha den allt;-)
  Ha en fin helg nu!
  Här ska vi fira lite ikväll minsann;-)
  Kram kram Anna

  SvaraRadera