söndag 19 januari 2014

Bara köket ikväll

Köket, ja hela huset, är nystädat. Som jag gillar den känslan på söndagar när ny veckan är på ingång. Jag är lite av en städgalning som plockar och dansar runt med dammsugaren så fort jag får en liten chans..haha! Mattan har åkt ut som låg i köket och ska testas i ett annat rum. Ser lite bart ut men funderar på att vara utan när man ändå har en kladdmaja här hemma:) Däremot är jag såå sugen på denna eller liknande framför stora svarta skåpet som står i anstlutning till matbordet. 


Liljor på matbordet och i bakgrunden ser ni ett kökstips:) Kökshandukar jag hittade på ICA Maxi, 3-pack svartvita till en mycket billig peng.


Så köket just nu! 
Det är bestå från Ikea som hänger på väggen och även matbordet är därifrån. Stolarna är köpta härifrån. Och jag gillar att jag skalat av det lite från i höstas. Vitt och jag är ju oskiljaktiga, bara att acceptera..haha! 

Hur mår ni?

Vi har landat i soffan efter att ha vart på 7-årskalas. Så mycket gofika det fanns så vi är fullstoppade med kakor och tårta just nu:) En jättenöjd 7-åring (som egentligen fyller på tisdag, samma dag som sambon min) var det i alla fall.
Annars har det varit storstädning på agendan och bak. Och sambon har fogat klart hela badrummet som blev såå snyggt! Har varit lite nervös. Det är ju en sak att välja kakel och klinker men även val av denna fog gör en ju sömnlös:) Som vi (läs jag) velat till golvet men nu så är det fogar och vi är jättenöjda. Och nästa vecka kommer inredningen och som vi längtar!

Hoppas ni har en supermysig kväll, vi fortsätter söndagsmyset nu!
Kramar! 

11 kommentarer:

 1. Så fantastiskt fräscht och fint i ditt kök! Vitt är oslagbart!
  Ha ha jag är oxå en städ o plockare så skönt när det är snyggt o rent!
  Såå nyfiken på badrummet!!!

  Ha en fin vecka!

  Kram
  Lotta

  SvaraRadera
 2. Åh, vad ni har det fint! Vilket kök! Och visst är det en underbar känsla med nystädat och man vet att allt är rent och fräscht:)

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. Det är ljuvligt när det är nystädat! Jag tog också bort mattan under bordet när lille N började äta själv, det kändes jätte bart i början men nu är jag hemmablind igen ;-)
  Så trevligt med kalas och go fika på det..
  Fredagen var lyckad men man är seeeeg dagen efter...
  Ha en fin start på veckan
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 4. Så fint du har det! Älskar tapeten och de "svävande" skåpen :)

  SvaraRadera
 5. Härligt med nystädat och vad fint det är i ert kök.
  Hoppas du haft en bra dag här har jag jobbat långpass 7:15-20:30 med en timmes rast endast så man känner sig lite mör i kroppen och knoppen
  Kram Linda

  SvaraRadera
 6. Hej,
  Köksgolvet är så fint. Vad är det för ett golv? Massivt trägolv?
  Kram Camilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Tack! Vi är så nöjda med golvet:) Det är vitlaserad ekparkett från Kährs, snow nouveau tror jag det hette!
   Kram fredrika

   Radera
 7. Alltså gud hur underbart fint är inte ditt kök ??!! Du mattan i köket åkte ut för längesen me tre barn . kan se lite kalt ut men gud så praktiskt så ja bryr mej inte hahah
  Kan du komma hem o dammsuga hos mej ? Avskyr att damsuga hihih

  SvaraRadera
 8. Vitt och fräscht, check! ;-) Jättefint kök ni har, där skulle jag trivas jag med!
  KRAM Judita

  SvaraRadera
 9. Ditt kök är så fint! Nästan så att du omvandlar en icke-tapet-människa med den diskreta tapeten! :)
  Annars är ju jag och vitt är också oskiljaktiga!

  SvaraRadera
 10. Men så vilket fint kök ni har... Underbart!! :)

  SvaraRadera