onsdag 8 januari 2014

Bara lite kök och på shoppingsprångÄnnu mera fina tulpaner från fina svärmor och svärfar som stod på bordet när vi kom hem i måndagskväll:) En ny snygg kökshanduk som jag fick av syster när jag fyllde. 


Visar lite kök som jag passade på att fota igår när jag var hemma i dagsljuset:)
(Och det är innanför dörren ni ser bakom tulpanerna som all renovering sker just nu. Så tvättstugan och den lilla hallen ser oftast ut som ett bombnedslag).

Vi trivs så bra i vårt kök som är ett Storsjökök. Det är så öppet i vårt kök också så vi umgås jättemycket här efter jobbet innan vi tar kväller och flyttar oss till vardagsrummet. Det är ju i de rummen man hänger mest, i alla fall gör vi det:) (Ja, tråk-tvättstugan ligger rätt bra till den med..haha). Det som behövs i köket är lampor till de stora fönstrena. När stjärnorna togs ned upptäckte jag hur himla mörkt det blev så det ska jag leta efter.

Så klarade jag av min första jobbdag efter ledigheten. Och man är snabbt inne i vardagen igen vilket är lite skönt ändå. Om inte annat så uppskattar jag fredagen så mycket mer när jag jobbar:) Wilma tyckte dock det var lite ovant att gå till dagis, läppen ramlade ned och hon såg lite vilsen ut min lilla tjej när jag lämnade henne..:( Men fick höra från hennes gulliga förskolelärare när jag hämtade henne att det gått över på en gång nästan. Så skönt att hon trivs så bra där:) 
Men nu måste jag sätta fart. Laga en snabb middag och sen åker jag och sambon och handlar klinker, ännu mera av finservisen och jag hoppas vi kommer hem med en ny tv-bänk också. Shopping shopping var det:)
Så ha en fin kväll, kram på er!11 kommentarer:

 1. Gillar verkligen ert kök! Kakelväggen är jättesnygg!
  Skönt att det gick bra med Wilma, inte lätt med ändrade vanor för de små, kram Suss

  SvaraRadera
 2. Snyggt!!
  Lite mitt-i-veckan-shopping är aldrig fel ;)
  Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Hej vännen!

  Ert kök är så snyggt!
  Vi har också ganska öppen planlösning och det gillar jag skarpt!
  Däremot är jag inte så förtjust i vårt kök;);)

  Hoppas att ni haft en bra shoppingkväll!

  Kram på dig

  SvaraRadera
 4. Åh vilket underbart kök, så snyggt.
  Tulpaner kan man bara aldrig få nog av, köpte en bukett i dag.
  Trevlig kväll.
  Kram Pia

  SvaraRadera
 5. åh så fint ni har det i ert kök. Tulpaner får det nog bli på fredag:) kram Nilla

  SvaraRadera
 6. Verkligen fint i erat kök!
  Så spännande med ny tvättstuga!
  Ska bli kul att se resultatet!

  Ha det gott!

  Kram
  Lotta

  SvaraRadera
 7. Det är så fint i ert kök och tulpaner är ju bara så fint, skulle ha handlat idag och då hade jag tänkt köpa tulpaner med, men det var så himla rörigt på jobbet idag så när jag slutade så hade jag verkligen ingen som helst lust att trängas med en massa folk på ica, så nya tag imorgon hoppas orken finns då hehe.
  Ha en fin kväll
  Kram Linda

  SvaraRadera
 8. Så fint ni har det. verkligen mysigt kök
  Härligt me tulpaner nu när julen försvinner blir lite vårigt
  Hoppas ni hittade va ni sökte på shoppingen kram

  SvaraRadera
 9. Så fint kök! Ser väldigt hemtrevligt och stilrent ut. Hoppas det blev både tv-bänk och porslin. Kram Stina

  SvaraRadera
 10. Åh vad roligt med shopping! Hoppas ni hittade något klinkers som ni blev nöjda med! Och jag håller med alla andra om att Ert kök är så FINT! KRAM

  SvaraRadera
 11. Acabo de descubrir tu blog desde España y me encanta. Me quedo por aquí y me hago tu seguidora. Tienes una casa y una familia encantadora y todas tus imágenes están llenas de inspiración. Yo soy gran aficionada a la decoración y las plantas. Tengo un blog dedicado a ello al que te invito a visitar, sé que te gustará...
  Saludos desde Barcelona
  Matilde
  http://matilde-unvergelenlaciudad.blogspot.com.es/

  SvaraRadera