söndag 12 januari 2014

Bara lite updateVi startar väl söndagen med en gravidupdate och lite magbilder:)
Är i vecka 29 och magen växer för varje dag och den där inne börjar ta sin plats och känns av hela tiden och det är just det som är så mysigt den här tiden. Den är så närvarande men ändå så främmande på något sätt. Och att det är någon jag vet att jag kommer älska helt villkorslöst men ännu ej vet vem det är. Häftigt så man blir yr ju.
 Börjar också känna mig som förra gången när barnmorskan sa till mig "du är välfylld du" ( ehhh, jaha ja..välfylld alltså, vilket tydligen var stor bebis men inte så mycket plats). Och vikten ökar fint:) Sist jag kollade hade jag gått upp 10kg, vilket var alldeles för många veckor sedan, men gick ju upp över 20kg med Wilma så vi hamnar nog där någonstans denna gång med..haha! 
Och imorgon har jag tid hos barnmorska och ska få höra tjoff tjoff ljudet som alltid är lika mysigt:)
(Om någon av er nu bara får en känsla att "jag vet vad det är" så ut med det bara, jag är såå nyfiken:)


Hej söndag!
Ännu en vintrig och snöig dag vaknade vi upp till. (Wilma somnade så skönt i sin nya fina säng men kom in till oss inatt, vilket är rätt mysigt ju:) Och jag blir så mycket piggare så det här passar mig, bara det är lagom med snö och lagom med minusgrader:) Har varit och handlat på morgonen och ska nu baka till eftermiddagens fika. Att fylla år mitt i jul - och nyårshelgerna gör att man blir uppvaktad i flera omgångar och i eftermiddag har jag en sådan omgång så dags att sätta fart nu!

Härlig söndag till er, vi ses senare!
Kramar
11 kommentarer:

 1. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅh!! Du är så vacker och jag fullkomligt älskar gravidmagar, finns inget vackrare! En perfekt bula du har där, blir så sugen på att vara preggo jag med!

  Kramar

  SvaraRadera
 2. Första gången här, upptäckte just att vi har en del gemensamt (sambo som är snickare, gravid runt v 30 o ett barn sedan tidigare!). Återkommer säkerligen hit till dig!! Fin tapet i wilmas rum förresten!

  Kram från malin

  SvaraRadera
 3. Hej vännen!

  Sååå fin du är! Otroligt vacker mage!:)
  Hoppas att du blir firad ordentligt idag med:)

  Ha en fin Söndag!

  Stor kram till dig

  SvaraRadera
 4. ja det blri ju lite så i början me nya sängar. Åhh va fin magen är o va den har växt =) Ha en fin söndag kram

  SvaraRadera
 5. Åh vilken fin bula!

  När jag var gravid fick jag höra att man "bär pojkar på rumpan". Så jag lägger min röst på att det blir en flicka :D
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Vilken superfin mage! Vad spännande för er att se vad det blir. Vi tog inte reda på könet på första, men på de två andra gjorde vi det.
  Det är egentligen väldigt spännande att inte veta.
  Ha en bra kväll! Kram Stina

  SvaraRadera
 7. Men vilken fin mage du har! Är den likadan som när du bar trollungen? Vet ni vad det är?
  Dottern min är aningens större än du. men hon är ju också längre gången.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 8. Det är egentligen ofattbart det där med att vara gravid...
  Oooooh jag gick också upp över 20 kg men jag samlade på mig en hel del vatten och gottegrisen i mig levde rövare ;-)
  Fin mage har du och lycka till imon :-)
  Ha en fin kväll
  Kram Sandra

  Ps... Vilken fin säng din snickare har gjort, bra med dessa händiga män

  SvaraRadera
 9. Vilken fin mage! Men du har några veckor kvar.... Hoppas du mår bra <3

  Kram
  Helen
  www.vitaestilo.se

  SvaraRadera
 10. Så fint du fixat och magen är underbar! Jättefin bild på dig.

  KRAM
  Lotta

  SvaraRadera