måndag 27 januari 2014

Bara måndag och februarilängtan

Bukett med snittblommor som jag fått från sambons mormor och morfar stod till mig nära jag kom hem i lördags. Så fina och nu står de på tv-bänken i vardagsrummet muntrar upp lite extra denna måndag:)


Och jag har nog inte visat den rosa fina boken jag klickade hem från Bokus för några veckor sedan. Den åkte ned i varukorgen när jag beställde Paolo Robertos "träna en kvart om dagen" till sambons födelsedag (jo, han önskade sig den, det var ingen pik från mig efter allt julgott:)) och är en jättefin bok att ha ligga framme i dessa "rosa" tider:). Kan rekommendera Bokus som dessutom har fri frakt när man beställer över 99:- vilket ju inte är så svårt!


Godmorgon!

Så hade vi måndag igen. Sista måndagen i januari och alltså sista veckan också. Ska bli rätt skönt att lämna januari bakom sig och kliva in i februari (då jag ska bli moster igen om Systers andra barn tittar ut när den ska:)) som känns lite ljusare och dessutom lite närmare början av april då det är dags för vår bebis att titta ut till oss. Ett par av våra närmaste vänner fick sin första bebis förra veckan, en underbart söt liten flicka, som påminde lite om Wilma när hon föddes. Massa mörkt hår och helt underbart gullig:) Och då längtar jag ännu mera till vår bebis kommer. Men får till dess åka och hälsa på och snosa på deras lilla Sessa. Och snart alltså även på Systers:) Så februari är sååå välkommen denna vecka!

Men nu ska jag sätta fart här, måndag var det och långdag på jobbet står på tur!
Ha en finfin dag, ses senare!
Kramar8 kommentarer:

 1. Åh så mysigt med alla bebisar runt Er! Och snart har ni ju Er lilla hos Er också! Önskar dig en fin måndag finaste! KRAM

  SvaraRadera
 2. Ljuvliga bilder och så mysigt med bebis-gos! Här finns inga vänner eller släktingar som får smått, jag får nog vänta tills jag blir mormor ;) Vilket jag hoppas dröjer ännu några år i alla fall, känner mig inte redo att titulera mig som mormor före 45! ;) =)
  Kram och ha en fin dag!

  SvaraRadera
 3. Fint med färgglada blommor!
  Januari sa ju svisch!!! Så härligt att ha en månad med roligheter att se fram emot...
  Idag håller jag mig hemma och vilar lite till...
  Ha en fin dag
  Kramar Sandra

  SvaraRadera
 4. Snittblommor piggar alltid upp, det är något speciellt med det :-) Ja, januari kan försvinna nu och gärna februari med faktiskt... Vi kan hoppa direkt till våren om jag får bestämma :-)

  SvaraRadera
 5. Snittblommor är de bästa jag vet... Underbart dom doftar och ser underbara ut!
  Hoppas din syster bebis vill titta ut i februari. Ha en fin dag. Kram

  SvaraRadera
 6. Åååh! jätte fina bilder! :) lust och följas via bloglovin :)?

  SvaraRadera
 7. Åh vad fina blommor! Tänk att det gör så mycket!
  Fina bilder!

  kram Malin

  SvaraRadera
 8. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera