måndag 20 januari 2014

Bara måndag och pulkapromenad


Vi tog pulkan till kalaset igår. Jag har turen att ha båda mina syskon boendes i samma stad. Vi flyttade alla tre härifrån några år efter gymnasiet för att plugga och leva studentliv men hittade tillbaka efter några år till den lilla staden vi växt upp i. Så nu har jag både storebror lillasyster på promenadavstånd, så lyxigt känns det:) Så vi klädde oss varmt och tog med oss vår lilla stjärna, som satt i pulkan på fårskinnsfällen och fick små puderflingor i ansiktet. Men hon tyckte att det där var ett rätt festligt färdsätt:)Så visst hann vi njuta av vintern i helgen också. Snön, pulkaåkning och den där tiden ute i ljuset som man inte får för mycket av i veckorna.


Godmorgon måndag!

Men nu däremot är det fortfarande mörkt och det är måndag. Ny vecka och jag kom i säng alldeles för sent igårkväll. Jag kan verkligen fastna i soffan framför datorn, som klister sitter jag fast:) Så får bälja någon extra kopp kaffe denna morgon så piggnar jag nog till. Och nu måste jag sätta fart på denna nya vecka som kommer innehålla bl.a. kalas för sambon, en efterlängtad date med vännen Sandra och ett besök hos min frissa som borde gjorts för sååå längesen! En bra vecka alltså:)

Ha en bra måndag hörrni, ses senare!
Kramar  

3 kommentarer:

 1. Så mysigt med pulkaåkning! Dottern ser ut att trivas :)
  Här är det segt oxå, söndagar är särskilt svåra att komma i säng. Nu ska vi fira minstingen här, kram Suss

  SvaraRadera
 2. God morgon vännen! Så mysigt att ta en pulkapromenad till kalaset! Ja lite seg är man allt så här på måndagsmorgonen men det ska nog rätta till sig så småningom. Önskar dig en fin måndag. KRAM

  SvaraRadera
 3. Önskar dig en fin ny vecka!

  Vilken snygg köksbild i ditt förra inlägg! Kram Jenny

  SvaraRadera