fredag 10 januari 2014

Bara på vill ha listanJa, jag har trillat dit på dessa jag med (som så många andra). Och den här listan på saker som jag vill ha in i hemmet nu blir bara längre och längre. Förstår inte hur jag ska kunna sålla eller prioritera.. Men hur som helst så får man önska sig och man får tråna:) Och Spode som bl.a. går att beställa hos MyTivoli finns med på den där listan. Och glasunderläggen och kopparna med fat får gärna komma hem till mig. Bara komsi komsi du vackra tantporslin:)

Happy friday!

Ja, visst är det det:) Så skönt och vi har en helg där massa ska fixas här hemma. Wilmas säng som Sambon snickrat ihop ska få sista lagret målat, klinkers ska läggas i badrummet, tv-bänk byggas ihop. Och så lite fika och umgänge på det. Men först en jobbdag!

Fin fredag vänner!
Kramar4 kommentarer:

 1. Hej ja men visst blir önskelistan bara längre o längre.
  Jag har trillat dit på Rif design o vill bara ha flera saker. Sist in nu va krukan, så fin!
  Jag gillar ju inte blått så det kommer inte in här hemma. Fint hos andra.

  Ja men visst nu kör vi fredag o sen härlig helg.
  Vi får besök i morgon av ett par som vi lärde känna när vi va på Teneriffa o börjat umgås med o så mat hos svärfar i Laxå på söndag.
  Ja o då ska jag allt stanna på Nice på Marieberg på vägen dit, japp de ska jag allt :)

  Kram Camilla

  SvaraRadera
 2. Har också en önskelista ;-)

  Trevlig fredag.

  Kram N

  SvaraRadera
 3. Har spanat på de där också! Däremot glasunderläggen har jag aldrig sett, de var jättefina och det "behöver" jag verkligen!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 4. Så fina. Jag har några ärvda koppar med fat som nästan ser identiska ut. Är de gjorda efter en äldre upplaga?
  Hoppas du får en bra helg! Kram Stina

  SvaraRadera