tisdag 14 januari 2014

Bara tagit kväll

 På beståskåpet som är uppsatt på väggen bredvid matbordet har jag lite nya ideér. Fotona på vår sötnos tänkte jag flytta (in till vårt sovrum tänkte jag) och sedan köpa nya tavlor hit. På skåpet vill jag ha en stor fin vas, gärna ett par fina ljusstakar och lite grönt. Gillar den som står där nu och är så där yvigt snygg=)


Nu sitter jag framför Bygglov. Wilma har nyss blivit nattad, det är lite knöligt i nya sängen och hon som alltid annars somnat inom 10-15 minuter (så tacksam för det:)) tog 1 timma på sig ikväll. Och är man inte van och inte har något tålamodet så är det en prövning..haha! Men nu sover hon och vi har tagit kväll. Sambon har lagt klart golvet i badrummet och det blev så snyggt, kommer bli ännu bättre när han fogat också. Så snart snart kan det bli en sneak peak:)

Ha en mysig kväll vännner!
KRAM

2 kommentarer:

 1. Spännande att se resultatet sen! Flytta runt lite saker kan förnya en hel del i hemmet!
  Det där tålamodet är jag inte bra på, ärligt när det är nattning så vill jag bara att han somnar och när dom inte gör det så känner dom säkert vibbarna att man vill att de ska somna!
  Ha en fin kväll
  Kramar Sandra

  SvaraRadera
 2. Så spännande...alltid kul med lite förnyelse. Kram Anette

  SvaraRadera