torsdag 16 januari 2014

Bara torsdag

Frukost på vardagarna blir oftast bara en kopp te och youghurt som jag äter i farten. Dricker upp det sista ur tekoppen medan jag sitter här och plitar ned några rader. Wilma äter frukost på förskolan så blir att jag väljer att dra mig lite längre i sängen i stället;)


Och favoritkoppen nu är farbror blå från Elsa Beskow serien:)


God morgon!

Veckorna går så fort! Vilket man säger hela tiden men det gör ju det! Men att det blir torsdag känns ju bara bra eftersom vi är såå nära fredagen och helgen då:) Och dagen kommer gå fort, har en hel del ärenden och kunder att träffa idag så snart är den här dagen också slut. Så ska hoppa ur morgonrocken och på med det jag klär mig i mest nu för tiden. Strumpbyxor och tunika, som jag trivs bra i när jag är gravid och tycker det är rätt enkelt att hitta snygga tunikor på icke-mamma-kläders-avdelningar som passar mig.

Så dags att klä mig och liten skatt!
Ha en fin torsdag, kramar!

2 kommentarer:

  1. Hoppas att du får en härlig dag! Älskar kopparna med farbror Blå.
    Kram Stina

    SvaraRadera
  2. Farbror Blå tillhör mina favoriter oxå. Kram Anita

    SvaraRadera