lördag 4 januari 2014

Bara vakna upp till sång!Små söta kusiner som var på restaurang igårkväll. Båda med tunika och klänning från märket Newbie/Kappahl


Idag åker några i familjen hem så igårkväll passade vi på att gå på restaurang och äta när vi alla fortfarande var tillsammans. Och då går vi alltid på Trappers som är en typisk fjällrestaurang med timmerinslag i inredningen och renskav på pizzan om man så vill. Jajemen, där går man all in på fjällkänslan:) Jättegod mat har de iaf och det är rätt trevligt att tvinga av sig understället någon kväll och ta på sig något annat:S


Och idag började min morgon med sång av heeela min stora familj. De öppnade dörren till mitt sovrum och sen satt alla mina kära utanför och sjöng Ja, må hon leva:) Yes, det är min dag idag och inte bryr jag mig om vad jag fyller (men 33 år om någon är nyfiken;)) men kan man börja sin födelsedag mysigare än att få sång och jättefina presenter?! Nej, jag tror banne mig inte det. Det är då alltid kul att fylla år enligt mig. Så jag har bakat lite på förmiddagen till fikat innan några bilar börjar rulla hemåt efter lunchen som ska ordnas till nu. 


Ha en fin dag ni med!
Kramar


9 kommentarer:

 1. Stort grattis till dig på din födelsedag!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 2. Så mysigt! Fick ni något på köpet ifall de var långsamma? ;) grattis kära vän! Pussss

  SvaraRadera
 3. Stort GRATTIS fina Fredrika! Hoppas du får en toppendag :)
  Kramar

  SvaraRadera
 4. Grattis på din dag.

  Kram Camilla

  SvaraRadera
 5. Det var nog de sötaste kusiner jag sett på länge :)

  Stoort grattis på födelsedagen!
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Ett stort grattis på din dag!! Hoppas den varit bra på alla sätt och att ni njuter av ledigheten i fjällen!
  Ha en fin kväll
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 7. Grattis på födelsedagen! Hoppas att du verkligen njutit av din dag:)!

  Kram Patricia

  SvaraRadera
 8. Stort grattis till dig! Vilka underbara små kusiner. Kram

  SvaraRadera
 9. Stort grattis! Låter som du haft en mysig dag! Kram

  SvaraRadera