måndag 6 januari 2014

Bara vara på väg hem

Så åker vi hem då. 

Med en av de mysigaste och bästa veckorna i bagaget. Och det är klart det är i Lofsdalen de veckorna finns. Där kroppen får vila och andas riktig fjälluft. Och man får umgås och kramas med de käresta man har. Saknar redan att vara så nära mina syskonbarn. Eller sitta och prata med mina syskon om allt som inte riktigt hinns med annars. Och få vara nära mamma och pappa. Som rår om och tar hand om oss alla på det finaste sättet.

Och tiden då. All den här tiden med Sambon och vår lilla tjej. Som somnat på min mage varje kväll och kikat upp ibland när det sparkats inifrån magen. Och hon har fått uppleva vintern med allt vad det innebär och fått en hel vecka med sina kusiner nära inpå sig. 

Sa jag att det var den mysigaste veckan på länge?

Men vi åker hemåt och jag har en dag ledig imorgon också eftersom förskolan har stängt. Så jag har en dag på mig att packa upp och förbereda hemmet för jobbdagar, rutiner och vardag igen. Och det kommer kännas bra det med. För visst har jag också sagt att det kliar i fingrarna av att fixa lite nytt hemma. Och likaså i Sambons (jo, han sa faktiskt det;)) som ska lägga klinker i badrummet i helgen om allt går som det ska. Yees, äntligen!

Det är måndag och nytt år. Nu sätter vi fart på det va?:)

Kram på er!
5 kommentarer:

 1. Hej vännen!

  Så härliga bilder från er semester!
  Längtar ännu mer efter snö nu:)
  Men hur har jag kunnat missa att du fyllt år, skäms på mig!;) Stort Grattis i efterskott får jag väl skriva då:)

  Ha en bra dag fina du och kör försiktigt hem nu!

  Kram Sofi

  SvaraRadera
 2. Så härligt det låter vännen! KRAM

  SvaraRadera
 3. Attnas, min kommentar försvann...
  Hoppas hemresan gptt bra och er tid i fjällen låter så härlig!
  Här är dottern o jag med lediga i morgon då skolan har studiedag :-)
  Sen ska väckarklockan ställas igen.., gäsp ;-)
  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Härligt med snö! Ja där var det snö minsann, mysigt:)
  Låter verkligen som fina dagar ni haft tillsammans.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Åhhh vinter!! Gud så härligt med snö! Ljuvligt med fjäll-luft! :)

  Hälsningar Ulrica

  SvaraRadera