onsdag 29 januari 2014

Bara visa en julklapp

Voila!
Här har ni min julklapp från sambon som numera är min bästa bakvän i köket. En Kitchen Aid som jag trånat efter så länge. (Jag vet, drabbas ofta av materiella förälskelser;)) Har så länge velat haft en hulhållsmaskin som kommer göra det smidigare att baka och dona i köket och nu har jag fått en. Som ju också är supersnygg att ha på köksbänken;)

Så jag är såklart superglad över min vita skinande Kitchen Aid:)Och igår när jag var hemma fick den göra små superenkla citronmuffins till mig och min lilla sjukling. 


Som vi självklart piffade till:) Hade inget hemma för att göra frosting så vispade istället grädde (rätt hårt för att lättare kunna använda den i spritsen) tillsammans med hallon som jag sedan spritsade över. Toppade med hallon och några minimarshmallows.

Och barnsligt gott blev det:)Gokväll på er!

Hur har ni det?
Jag har redan nattat min lilla tjej som mår mycket bättre idag. Men får bli en hemmadag för henne imorgon med så vi inte får något bakslag. Så nu ska jag ta det lugnt och senare ikväll titta på Sveriges Mästerkock och Mia på Grötö. Älskar den där Mia och hela miljön där programmet spelas in, ser ju bara så mysigt ut!

Kramar!10 kommentarer:

 1. Klart det är roligt med (ytliga) köksredskap ;-) min kitchen aid används flitigt!!!
  Så skönt att hon mår bättre, ibland är vab dagar ok man får en liten paus själv! Nja det var med blandade känslor att bli nedsövd men allt har gått bra och det verkar läka bra, jobbigt att man bara inte får göra lyft, träna på ca 3 veckor!
  Ha en fin kväll
  Kramar Sandra

  SvaraRadera
 2. Helt klart en snygg pryl på köksbänken! Praktisk och snygg är en bra kombo :-) Kul att få något man tänkt på länge. Ha det gott!

  SvaraRadera
 3. Sååå snygg den där KitchenAid är!! Vill ha :-)) har haft den på önskelistan lääänge, kanske i år, vem vet?? hihii
  Kakorna ser ju så goda ut så jag måste nog plundra skafferiet här hemma nu :-))

  Fina bilder på söta dig i tidigare inlägg, så himla söt babymage du har!!
  Fin kväll! Kram Paula

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för fina kommentaren om magen:)) När jag själv ser bilderna ser inte magen så stor ut men känslan är att den är jättestor och i vägen...:)
   Kram

   Radera
 4. Lyckos dig som har fått en sådan fin present!
  Här har det trånats länge och gör det fortfarande efter en sådan fin apparat......
  Hoppas jag också blir en lycklig KitchenAid ägarinna snart;-)

  SvaraRadera
 5. Den är ju så snygg!! :) Hoppas på en sån nån gång i mitt kök också!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 6. Åh, dom är allt bra snygga dom där Kitchen aid, lyllos!
  Älskar också Mia och hennes program, egentligen allt hon gör. Känns ärligt och äkta!
  Hur roligt är inte den tatuerande..värmländskan i mellanakten. Skrattar högt varje gång! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, älskar den tatuerande värmländska "Mian". Hon är bara så rolig och äkta som du säger!!
   kram

   Radera
 7. Så fin! Jag har också en kitchen aid på min önskelista. Visst är det fint på Grötö. Min systers svägerska hade förmånen att vara bjudna till Grötö på fest i somras av Mia och hennes sambo, lite avis blev jag allt....
  Kram Stina

  SvaraRadera
 8. har också en kitchen aid och de är nog de bästa i köket. använder den jämt när jag bakar kakor,bröd mm.. perfekt! finns så många härliga delar att köpa till med bla pasta maskin!=)

  SvaraRadera