tisdag 7 januari 2014

Bara klickat hem kuddarKlickade hem nya kuddfodral från HM för ett par dagar sedan. Den ljusrosa som är i linnematerial ser ju bara ljuvlig ut och kommer bli så fin i soffan. Den andra var på rea så blir en test men tycker om den ljusgråa färgen och det grafiska mönstret som kommer göra sig snygg till det gulliga rosa:)


Nu sitter jag i soffan och tittar på Mästerkocken. Tittar ni också? Det är sista kvällen innan vardagen drar igång igen. På något sätt skönt att komma in i rutinerna igen men visst är det skönt med ledighet så känns bra att mjukstarta med tre-dagars-vecka:) Alltså snart helg igen!

Men först tisdagkväll alltså, ha en mysig en ni med!
KRAM

9 kommentarer:

 1. Tack för besöket hos mig. Mysig och trevlig blogg du har.
  En skön kväll till dig
  Kram
  AC

  SvaraRadera
 2. Fusk, jag har 4-dagars vecka ;)

  SvaraRadera
 3. Gillar båda kuddarna! Kommer bli fint! :) (man kan liksom aldrig ha för många kuddar!) xx

  SvaraRadera
 4. Så fina!

  Jag är verkligen urkass på att byta ut kuddar, mycket märkligt men jag får försöka bättra mig! ;-)

  kram!

  SvaraRadera
 5. Så fina! Jag passade också på att fota mina nya kuddar i helgen när det var ljust. Kommer på bloggen i morgon em(schemalägger i veckorna)
  Vad härliga kort på era busiga barn!

  SvaraRadera
 6. Så fina!!!
  Visst kollar vi Mästerkocken, bästa just nu :)
  Kram Anna

  SvaraRadera
 7. Åh vilka fina kuddar! Det är roligt att byta kuddar ibland, det känns som nytt för en liten peng! Önskar dig en fin första jobbdag. KRAM

  SvaraRadera
 8. Du kommer älska linnekudden från H&M! Jag har två st rosa och de är så fina, och väldigt prisvärda! Hoppas du haft en ok start på veckan, kram

  SvaraRadera
 9. Jag var ju bara tvungen att klicka hem den där gråmönstrade kudden från H&M jag också! De har mycket fint H&M Home!
  Ha det gott!

  SvaraRadera