fredag 14 februari 2014

Bara alla hjärtans dag

Happy Valentines Day!

Så var det alla hjärtans dag! Och det gillar jag med den här dagen är de små tankarna som ändå gör en så glad. Jag vaknade av att jag fått ett hjärtansdag mess från min mormor och morfar. Hur glad blir man inte av det? Och det kan räcka ibland, just det lilla som ändå värmer och får en att småle:)
Så efter jobbet ska jag umgås med mina två kära. Wilma ska få sin hjärtanspresent (ingen idé att ge den på morgonen, då hade vi aldrig kommit iväg till dagis..) och jag och sambon ska fira kärleksdagen med att laga mat (gott kött och egen bea, och sen har jag beställt jordgubbar tille efterrätt:)) och göra det lite extra mysigt ikväll!
Mysigt och fint kommer det bli!

Och till er önskar jag en riktigt fin Alla hjärtans dag! 
Kramar 

3 kommentarer:

 1. Så härligt! Jo det räcker ofta med små saker för att göra en glad.=) Hoppas ni får en härlig dag tillsammans! Kram

  SvaraRadera
 2. Låter som en kväll att se fram emot! Själv ska jag ut med tjejerna... Mannen jobbar natt!
  Ha en mysig alla hjärtans dag
  Kramar Sandra

  SvaraRadera
 3. Så himla härligt. hoppas ni får en mysig dag. Kramar

  SvaraRadera