tisdag 25 februari 2014

Bara bebisplagg och bokreaFrån Newbie

Det är ju så gullig och fint med små bebiskläder! Och när jag träffade lille Olle så insåg jag också hur himla små de är när det föds, så mycket mindre av vad jag kommer ihåg. Och jag köper inte jättemycket nu innan bebisen kommer för tycker det roligare att få köpa blått eller rosa sen. Jodå, jag trillar lätt dit på rosa till tjej och blått till kille:) Men några plagg i strl 50 måste vi ha och Newbie har ju en hel del fina bebiskläder i neutrala färger som kommer inahandlas.

Heej tisdag!

Har ni det också ljust nu på morgonen? Det har vi när vi åker iväg och det är så härligt! Så pigg och glad man blir av det. Älskar den här tiden och nu har vi den framför oss, precis runt hörnet:)
Förresten startar bokrean idag? Brukar ni shoppa? En och annan bok hamnar oftast hos mig och i år kan det nog bli ett par barnböcker till Wilma. Tänkte även titta efter snygga ”coffee table books”, så har ni dykt på några så tipsa gärna.

Önskar er en härlig tisdag!
Kramar

 

6 kommentarer:

 1. så fina neutrala bebisplagg... ni vet vad de skulle bli va? kram

  SvaraRadera
 2. Ja det är så härligt med ljuset nu denna tid!
  Har saknat det enormt men nu får man verkligen ta vara på det!
  Underbart fina bebikläder!

  Ha det gott!
  Kram
  Lotta

  SvaraRadera
 3. Tycker också deras bebiskläder är så fina. Dottern har en massa av deras kollektion.
  Har inte sett några coffee table books på rea.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 4. Hela kollektionen från Newbie är helt underbar! Min dotter och svärdotter har nog hela kollektionen känns det som..:-)
  Kram
  Anne-Lie

  SvaraRadera
 5. Jag älskade newbie! Min lille stora klump var inte långvarig i dom ;-) men fina absolut!
  Grattis glömde jag skriva sista till din syster och till dig som blivit moster!
  Jag tänkte slå mig ner i soffan ikväll och kika lite! Gaaaah just nu är det en period av massa jobb, sen hemmagöra, sen totalt slut!
  Kramar Sandra

  SvaraRadera
 6. Vilka fina kläder! Nästan så att man längtar efter en liten, men bara nästan;-) kram från fröken i Söder

  SvaraRadera