torsdag 13 februari 2014

Bara en vas från Kähler

Koppar och vasen beställde jag från RoyalDesign
Det var ju inte bara kopparna i paketet utan också Kählervasen jag visade härom veckan och den är precis så snygg som jag hoppades. Det här är mellanstorleken och passar perfekt till en bukett blommor och ha på bordet. Och gör sig så bra till allt rosa jag flyttat in så det inte bara blir rosagulligt för det vill jag inte ha.

Ser ni min lilla Trollunge. Som hon matchar också..haha!


Så det får bli dagens tips, snygg vas från Kähler:)Hej torsdag!
Fotokursen igår var jättebra! Det var jag och ett gäng andra tjejer och det kändes som vi var på samma nivå och vill ha ut ungefär samma sak av kursen så är rätt säker på att jag när kursen är slut kommer vara lite klokare på min kamera och ha med mig lite annat tips. Kursledaren lovade i princip att vi skulle vara mycket bättre fotografer efter kursens slut och har man lovat så har man jag ju…haha! Kul känns det iaf och roligt att lägga lite tid och energi att ”utbilda” sig i sin hobby:)

Torsdag idag och jag har långdag på jobbet. Ett stort ärende som jag måste få klart idag och lite andra småärenden som måste fixas så dagen kommer gå fort känner jag.
Hoppas ni får en härlig torsdag!
Kram på er!


 

11 kommentarer:

 1. En så himla fin vas du har köpt... Älskar den! Kram

  SvaraRadera
 2. Förstår att du är nöjd, Härlig känsla när det blir så där bra som man hoppades på!
  Den är jättefin.
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 3. Visst är den fin <3
  & riktit vackert hemma hos dig/Kram

  SvaraRadera
 4. Så snygg! Passar perfekt i ditt fina hem ,förstår att du är supernöjd =)

  Fotokurs låter så himla kul, hade jag gärna velat gå på men kan inte pga tidsbrist. Inte många kvällar jag kan komma loss i veckan pga mannens jobb, sen är han ju ledig olika dagar under sin 5-veckors mall så jag kan aldrig gå på något som har bestämt tid och dag varje vecka då jag i så falla lär missa minst 1/3 av tillfällena :(

  Ha en bra dag på jobbet fina du!
  Kram Catta

  SvaraRadera
 5. Vad fint du gjort.
  Åh fotokurs jag ska också gå en om jag hittar en, skulle vara så kul att få lära sig mera om kameran och hur man fotar.
  Ha en fin dag
  Kram Linda

  SvaraRadera
 6. jätte fin vas och jätte fin matchning me ongen fniss . hoppas ni har en inte allt för mysig snödag kram kram

  SvaraRadera
 7. Men guuud så snygg! Den måste jag spana in närmre.

  Kram

  SvaraRadera
 8. Ur snygg vas! Bryter som sagt av fint mot det rosa.
  Trevlig kväll!
  Kram

  SvaraRadera
 9. Så snygg! Gillar kombon med vitt och svart. Ha en fin helg. Kram

  SvaraRadera
 10. Hej vännen!

  Superfin vas! Passade mycket bra i ditt vackra hem:)
  Kul att gå en fotokurs! Hade jag också tänkt göra när vi köpte ny kamera men det har inte blivit av än, snart kanske:)

  Ha det gott!

  Kram på dig

  SvaraRadera
 11. Den är så snygg!! :)
  Men att du vågar ha den på soffbordet? Ni måtte ha bra pli på tösen ;)

  Jag gick med en enkel fotokurs, lärde mej en del, men tyvärr gick jag den nog vid fel årstid (höstas) för när mörkret kom så blev det ändå inte så kul att fota att jag nog börjat glömma lite. Men fick ju en "stödlapp" jag får gå igenom sen :)
  Det är riktigt kul att fota! Och ju mer man kan ju mer syns det på bilderna, tydligt...
  Jag tycker du tar fina bilder redan nu :)

  Gör ni något extra speciellt på hjärtandagen? :)
  Ha en mysig sån ♥
  KRAM KRAM

  SvaraRadera