fredag 14 februari 2014

Bara fika och OS
Idag när jag kom hem från jobbet hade svärmor varit här med rosa hjärtanstårta. Mums....:) Så en bit av det och OS på tv så hade vi en mysig och lugn eftermiddag:) Jag tycker ju att det är så mysigt att låta OS stå på i bakgrunden när jag är hemma. Även fast jag inte tittar hela tiden så gillar jag att ha det på. Det är nåt hemtrevligt med det hela..*skrattar*..  Men nu är det dags att börja med middagen. Kött står på menyn och till det egen potatisgratäng och egen bea. Och god tomatsallad och sparris som även slank ned i korgen på ICA. Mmm.. Så gott! Och egen bea är jättenkel att göra tycker jag, inte alls svårt som många tror. Och sååå mycket godare än färdig. Den i påse tycker jag inte går att äta, i burk funkar ju men egengjord är helt klar godast! Så nu då skala potatis och mixa bea så vi får middag någon gång, magen har redan börjat kurra:)

Vad gör ni ikväll?


Kram på er och fortsatt fin hjärtedag!
1 kommentar:

  1. Så mysigt med tårta o OS! Här står oxå tv:n på, blir tomt sen ;)
    Låter som en smarrig fredagsmiddag, här blev det supergod kyckling, kram Suss

    SvaraRadera