måndag 17 februari 2014

Bara gjort Ikea och nu Husdrömmar
Nystädad matplats igår!


Hej hej!

Jag har nyss kommit hem och satt mig i soffan för att se Husdrömmar. Åkte till Västerås efter jobbet och handlade några sista badrumssaker till imorgon då rörmokaren kommer och installerar toalett och handfat (wihoo:)) och passade på att gå in på ikea och få med mig en ny hallmöbel. Ett väggskåp där jag ska fytta in det mesta från "kontorshörnet" i blivande bebisrummet. Kommer bli super tror jag.

Har ni förresten känt våren idag? Ljuvligt säger jag bara! När jag var ute på eftermiddagen och kisade mot solen så värmde det så skönt. Kändes verkligen som en vårdag så nu kan väl sopbilen komma och ta bort gruset så tar vi vår på en gång:) Ne, det dröjer lite än men vilka vårkänslor jag fick idag och fler såna här dagar vill vi ha!

Nu ska jag koncentrera mig på Husdrömmar, favvoprogram på måndagar:)
Kram på er!

  

5 kommentarer:

 1. Hej vännen!

  Så kul att få klart badrummet! Ser fram emot massa bilder sen;)
  Ja visst har jag kännt våren idag! Värmande solsken och det var helt ljust när jag kom hem = lycka:)

  Ha nu en mysig kväll!

  Kram på dig

  SvaraRadera
 2. Åh Ikea är ju så kul att strosa runt på.
  Måste få fråga vart bor du?
  Tänkte för att du besöker Västerås lite då och då? Frivilligt att svara såklart men du borde ju bo i närhet av Västerås.
  Kram Linda

  SvaraRadera
 3. Kul att det går framåt med badrummet! Ni har det jättefint så det kommer säkert att bli kanonsnyggt! Ha en go fortsättning på veckan!

  SvaraRadera
 4. Det där husdrömmar ha ja missat går säkert samtidigt som allt annat . här är båda annorlunda barnen o maken som jämt vill se på morgan o ola conny suck .. ja ja någon gång min tur.
  Så fint ni har det vännen jätte fint
  älskar att vara på ikea bara strosa o va tur vi har nära :D
  Absolut ingen vår här.. bara regn blåst regn suck .. kram

  SvaraRadera
 5. Hej vännen! Så roligt att ni närmar er sluttampen på badrummet! Ska bli kul att få se bilder sen, kan bara tänka mig hur fint det är! Önskar jag hade närmare till Ikea, eller kanske inte förresten det är ju inte svårt att göra av med pengar när man är där ;-) Önskar dig en fin tisdag. KRAM

  SvaraRadera