måndag 10 februari 2014

Bara ha denna måndag igen

Morrn på er!

Så är denna måndag här igen. Vi kom iaf hem ordentligt igår lagom till söndagskväll som jag tillbringade med att natta Wilma som inte ville somna utan knölade på och bredvid mig så efter ett par timmar slutade det med att hon nattade mig och när jag väl kvicknade till och tassade ut sömndrucken till sambon framåt elva sa han åt mig att det var lika bra att jag la mig igen..haha! Så där försvann den kvällen och måndagsmorgon är lite rörig med ouppackade väskor, lite halvvissna blommor här och där och annat oförberett till en ny vecka. Men allt står ju kvar till ikväll så få ta det då. 

Så jag blundar lite för röran här hemma, tar måndag som börjar med besök hos barnmorskan och sen en långdag på jobbet. Håller tummarna att det finns ett paket att hämta till mig idag, det om något skulle ju piffa upp denna måndag:)

Kram på er!Ikväll ska jag kika in hos er och svara på alla fina kommentarer och mail jag fått. Era rader gör mig så glad:) 

6 kommentarer:

 1. Hej hej!
  Va härligt med fjällbilder. Vi sticker på söndag och jag har inte varit så sugen men dina bilder fick mig att längta..;)
  Vad spännande med badrummet. Vi håller ju med på men har myyycket kvar. det ska bli kul att få se ert färdiga sedan..
  ååå såå är hon juuu såååå söt lilla prinsessan!
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 2. Vad skönt med en minisemester!! Fina bilder på ett snötäckt landskap, här har allt töat bort de sista dagarna.

  Spännande med paket.. =)
  Lycka till hos barnmorskan!

  Kram från Malin

  SvaraRadera
 3. Så skönt ni ser ut och haft det ihelgen! Avis ;) vart har du köpt den fina taklampan ovanför matbordet? Är på jakt efter ny :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi har haft det så skönt!! De är beställda från Ellos, hoppas du hittar dem:) kram

   Radera
 4. Härligt med en liten resa med familjen! Sånt önskar jag att vi med kunde göra snart. Vi har fullt upp här hemma o glömmer tänka på semester :) Kul med besök hos barnmorskan.. Hoppas allt går bra. Kramar

  SvaraRadera
 5. Vill bara önska en fin måndagskväll!
  Här hemma blir det Husdrömmar, ser du på det?
  Kram Anna

  SvaraRadera