onsdag 5 februari 2014

Bara ha en onsdag med playdate

Krukan med min yviga gröna växt gillar jag jättemycket. Borde kanske ha köpt en till... Från Ica:)Tjing onsdag!
Har ni också grått hos er? I min lilla stad har vi det till och med jättegrått och det är så trist. Jag tappar energi och känner mig lika grå själv…haha. Rätt simpla problem jag vet men som jag längtar till dropparna från taket och solen som smälter bort snön. Ett big plus är i alla fall att det är ljusare längre på dagarna, så skönt. Inte helt becksvart när man kommer hem från jobbet. Och efter jobbet idag ska jag och Wilma åka och hälsa på min jobbarkompis Sandra och lilla Simon som är lika gammal som Wilma. Blir mysigt och roligt för barnen med lite playdate:) Och förhoppningsvis hinner jag och Sandra dricka lite kaffe och prata ikapp. Brukar gå sådär men något spännande hinner vi nog avhandla.


Ha en superonsdag hörrni!
Kramar

6 kommentarer:

 1. Här ser det ut som att solen kan komma fram idag, vore härligt!! Annars känner jag mig oxå ganska oglamorös, ligger hemma i gråa mjukisbyxor o då känner man sig inte så exotisk!! :-) men det är ganska gött så de får nog sitta kvar iaf!

  Perfekt att träffa andra med barn, då kan de (förhoppningsvis) roa sig själva!

  Ha det gott! Kram

  SvaraRadera
 2. Jag gillade också krukan. Jätte fin! Hoppas ni får en härlig dag och hinner med lite kaffe och prat. Kram

  SvaraRadera
 3. Verkligen fin kruka!!
  Här är det huskurer och kurering som står på schemat.
  Så jag håller med dig. Längtar efter dropp dropp och kvittrande fåglar o baciller som flyger sin kos ett par månader!!!

  O så fint med kuddarna! Gillar :)
  Ha de så mysigt på playdaten!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Riktigt snyggt! :) Passar ju utmärkt med dessa krukor.. Ja,köp fler om du har chansen. Dom var så snygga så! Kram

  SvaraRadera
 5. Såå fint!!!

  Åh vad jag saknar & längtar till våren & sommaren..:-)

  Stor kram

  SvaraRadera
 6. Snygg kruka! Hittade nyss din fina blogg =) Vilket super fint hem du har. Ha det bra!
  Kram/Linda

  SvaraRadera