måndag 3 februari 2014

Bara ha måndagGodmorgon!

Ibland går ju helgerna fortare än vanligt och man skulle velat haft den där extra dagen innan det blev måndag. Jag hade gärna haft det idag iaf. För mycket grus i ögonen när jag vaknade och måndagen känns ju genast lite extra lång.. Men ska bälja i mig kaffe, göra Wilma redo för en ny dag på dagis, var en hel vecka sedan sist! Och sen är jag redo för jobb som innehåller kundbesök, kundmöten och massa annat jobbgöra. Har dessutom en tid hos min syster idag som är Naprapat och ska få mjukgöra ryggen lite, det ska bli skönt.

Men nu får vi sätta fart här, ha en glad måndag hörrni!
Kram


5 kommentarer:

 1. God morgon fina du! Ja jag hade också gärna haft en extra dag på helgen känner jag. Men det är bara att bita ihop och köra på! Önskar dig en fin måndag! Kram

  SvaraRadera
 2. Önskar dig en toppenbra start på veckan!
  Vad fint ni har det! Den där schäslongen ser lockande ut så här en måndagmorgon :-).

  Kram Malin

  SvaraRadera
 3. Vilken underbart fin hörna du visar! Drömmer också om att ha plats för en härlig schäslong, Perfekt med en syster att boka in sig hos ju:) Ha en fin måndag nu, hoppas att du "vaknat till" lite nu:) Kram/tanja

  SvaraRadera
 4. Usch ja! Helgerna går alldeles för fort. Speciellt mina barn helger när jag får vara med min prins. Tycker inte vi hinner hälften av de jag hade tänkt. Hoppas att din måndag går fort och bra fast du är trött och att du har de skönt hos din syster. Skulle också behöva gå och ge ryggen en omgång. Kram

  SvaraRadera
 5. Så mysigt det ser ut! Och en naprapat skulle jag med behöva gå till.. min rygg och nacke är inte vad den borde va.. har ont i huvudet varenda dag pga den.... kram

  SvaraRadera