onsdag 19 februari 2014

Bara ha mitt i veckan

Det här är Hilma som vi gosade med helgen som var, 1 månad blir hon på lördag. Lilla sötnosen och hon var så snäll hela dagen! Men vad jag hade glömt bort hur små de är (fast när vi konstaterade att hon vägde mindre än när Wilma föddes så blev hon i mina ögon som är nära förlossningen rätt stor..haha). Men inte bara små utan också de där små gulliga bebislätena hade jag glömt bort som är så mysiga att lyssna på. Och den där doften av bebis som man aldrig blir mätt på. Såå mysigt var det att få umgås med Hilma och hennes mamma och pappa en hel dag:)

Morgon på er!
Det är en riktig OS-förmiddag har jag förstått. Skidor för både damer och herrar och hockey bl.a. Så det gäller att hålla sig a jour idag på något sätt bland jobbhögarna och heja lite på våra duktiga svenskar. Sen jobbar jag kortdag vilket ju är så skönt. Så hämta Wilma och sen hem och hitta på nå lek och bus med henne innan jag ska iväg på fotokurs.

Ha en fin onsdag!
Kramar


7 kommentarer:

 1. Vilken sötnos!!!

  Vad kul med fotokurs, det skulle jag också vilja gå...lite mer tid på dygnet tack :-).

  Kram Malin

  SvaraRadera
 2. Så söt liten Hilma !
  Ha en fin vecka !

  Kram

  SvaraRadera
 3. Men människa att du bara hinner…och ORKAR!

  De här råden har jag fått i en blomsteraffär så de får väl räknas som tillförlitliga..
  * Ha bara lite vatten i vasen. Inga blad i vattnet.
  * Lägg gärna i isbitar då och då.
  * Låt dem stå MINST två timmar i plasten innan du sätter dem i "riktigt" vatten.

  Kram Anette

  SvaraRadera
 4. Du går fotokurs! Spännande!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 5. Visst är de små även om de föds "stora" båda mina killar var stora, kanske helt ok med två akuta kejsarsnitt ;-)
  Härligt med en halvdag... Ja du vet ju hur det är... Dagarna rusar när man är hemma!
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 6. Här har karln kollat OS nästan hela dagen. Jag kollade visst lite med men gjorde nytta mellan varven ;)
  Vilken söt bebis... Man längtar tills man får ha sin egna i sin famn!=)kramar

  SvaraRadera