söndag 23 februari 2014

Bara ha söndagskväll





Så här kan det se ut när det ses på "hocky" ja! Men inte hjälpte Trollungen skrik till seger inte;) Men kul en liten stund tycker hon det är och pekar på tv´n och säger "pappa" och tänk om jag hade kunnat sagt "ja, visst är det pappa som spelar OS-final" haha!  Istället får jag säga "ne, pappa spelar ju i en både mindre och betydligt kallare hall. Och inte har han någon Henke Lundqvist som lagkamrat heller" haha;)


Men spexar gör hon och tycker nog ändå att det skulle kunna vara pappa på tv:)

Go kväller!

Nu har vi tagit söndagskväll efter att ha haft en riktig fixar - och städardag här hemma. Har hunnit påbörja omstyling av vår walk in closet också. Det gäller att passa på när man får lite fart och det är nu jag hade velat haft en dag till på helgen så hade vi hunnit lite till. Men får fixa lite på kvällarna i veckan och annars finns det ju kvar till nästa helg.

Blev påmind att det varit tjejvasan i helgen också. Och har inte kunnat låta bli att tänka på när jag, syrran och svägerska åkte loppet för fyra år sedan. Vi gjorde sedan cyklingen, simningen och löpningen också så hade vi en tjejklassiker i bagaget:) Kommer nog aldrig göra om det men känns jättekul att vi gjorde det. Och det är just det med utmaningar, vad man klarar så mycket mer än vad man tror.  Jag trodde aldrig jag skulle göra tjejklassikern men så frågade svägerska om jag inte skulle haka på och inte ville jag vara sämre så bara att säg ja utan att fundera så mycket:) Och det gick ju bra för oss! 
Någon av er som utmanat er i något liknande?


Nu fortsätter jag söndagskvällen här i soffan!
Kram på er!

  

2 kommentarer:

 1. Haha, riktig supporter den där tjejen! Hade ju varit kul om det varit pappa som spelat ;)
  Kramis Suss

  SvaraRadera
 2. Hahaa men guud vilken härlig bild !! Men liksom hör henne ;)

  jaaa men ellerhur, hur fin som helst till nästan inga pengar alls. Jag menar Bestlite är Bestlite, men, plånboken säger strängt att jag får hitta något annat och den här ser på bild ut iaf att vara så där elegant och stilren som jag vill ha den. Och du med skulle jag gissa =)

  Vad roligt att jag får vara med på din lista och vilket sammanträffande att du med listades på min :)

  Ha en fortsatt härlig kväll du och pyret i magen.
  Kramen

  SvaraRadera