måndag 10 februari 2014

Bara husdrömmar Vardagsrummet ikväll:) 

Gokväll vänner!

Här springer jag lite mellan tvättstugan som behövde sig en omgång efter att ha varit borta en helg och vardagsrummet där "husdrömmar" visas. Har en dröm att få bygga hus en dag (vem har inte det..). Tänk vilket projekt och med huset vi bor i idag fick vi i alla fall "bygga" upp det inomhus eftersom vi rev ut allt men tänk att att bygga ett helt nytt hus! Så gillar såna här program, vilken resa de gör. Men det är heller inga små hus det bygger, jag kan nöja med ett litet mindre om det är så..;)

Men nu är det slutklämmen på programmet och huset är klart så ska kika på det innan jag gör det sista i tvättstugan!
Kram på er!

5 kommentarer:

 1. Hej vännen!

  Drömmer också om att bygga hus någon gång:) Men just nu är det bara OS på tv som gäller här hemma eftersom vi är sportnördar båda två:)

  Ha en mysig kväll!

  Kram Sofi

  SvaraRadera
 2. Ja tänk så häftigt att få bygga sitt eget hus och göra allt precis som man vill ha det, vilken dröm =)

  kram kram

  SvaraRadera
 3. Visst vore det kul att få bygga sitt eget hus någon gång, fast i det där programmet är husen rätt extrema.
  Härliga bilder från Lofsdalen! Måste försöka komma till fjällen nästa vinter...
  Jag fick vår son i v 33+1 och han var då 44 cm lång och vägde 2075 gr. Idag en fullt frisk 15-åring som växte förbi sin mamma för ett bra tag sedan. Mysigt när man ser hur bebisen rör sig där inne!:)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Ja vilken dröm! Att få bygga sitt eget hus och få det precis så som man vill ha det. Jag gillade skarpt betongen i det nya huset i programmet igår. Hoppas du får en fin tisdag. KRAM

  SvaraRadera
 5. God morgon. Älskar färgerna i det rummet, så himla fint. Så fint med de rosa som bryter av sen gillar jag kudden med svarta mönstret, vart har du hittat det?
  Skulle så gärna vilja bo i hus också men får dröja ett litet tag till, måste börja spara så det räcker vilket är mindre kul så klart.

  Ja dom frågade oss när vi var på rul & båda sa ja att vi ville veta sen var det väldigt tydligt sen när vi såg bilderna. Så väldigt spännande, bara att tiden går så sakta tycker jag.
  Förresten glad att jag av en slump hittade till din blogg via instagram, jätte inspirerande & fin sida du har.
  Kram

  SvaraRadera