fredag 21 februari 2014

Bara lille Olle och en Prinsessa är född

Äntligen fick jag träffa den lille prinsen igår!
Sååå mysigt det var att träffa lille Olle (som systers pojk ska heta) igår och hennes mamma och pappa. Jag fick aldrig nog av honom! Hade kunna stannat hos dem hur länge som helst och fått höra Syster berätta hur allt gått och under tiden pussat och tittat på lille Olle. Och han är såklart världens finaste, den lilla prinsen:) Men när klockan blev nio och besökstiden var slut (och pappan började se lite trött ut...haha) fick jag allt ta och åka hemåt. Men de åker hem idag så i helgen får jag träffa dem igen och också Wilma träffa sin nya kusin:) 
Den pussmunnen alltså.
God morgon!
Till denna Prinsessdag!! Inte bara en liten ”prins” är född ju;) Prinsessan Madeleine fick sin dotter tidigt i morse svensk tid. Så roligt och nu väntar (iaf) jag nyfiket på bild och namn på den lilla Sessan:)

Såå skönt det är med fredag! Har varit borta mycket på kvällarna denna vecka och det känns nu. Onsdag och torsdag har jag i princip bara kommit hem och stupat i säng Så ska bli så skönt att komma hem efter jobbet idag och få göra fredagsfint och sen ha fredagsmys med familjen. Ska handla med mig så mycket gott hem efter jobbet och nya fina snittblommor. Ska börja få ordning på nya väggskåp, hyllor och lite annat också som jag passat på att handlat när jag ändå varit till storstan på kvällarna. Och det kommer bli så bra, ska visa er pics i helgen. Men först är det några timmars jobb innan allt det där börjar.

Ha en lovely fredag!!
Kram på er

TACK för alla fina hälsningar i förra inlägget<3

9 kommentarer:

 1. Men åh vilken sötnos!!! Vilken prins!

  Ha en fin fredag!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 2. Jag smälter....jag kan ju aldrig få nog av babysar!
  Vilken Lycka !

  En fin helg till dig !

  Kram

  SvaraRadera
 3. Åh, lilla Olle! Jag längtar också efter att få komma och krama. Tänk om du också hunnit få! :) Och ja, undra vad hon ska heta? Jag känner att vi alla är supernyfikna, haha! Ha en fin helg finaste. xx

  SvaraRadera
 4. Men jag dör, ååååå vad det är ljuvaligt att snusa bebis! Jag är så vasinnigt sugen på en trea nu, vill så gärna uppleva bebistiden en tredje gång :)
  Olle passar jättefint till den bedårande lilla gossen!

  Ja visst är man nyfiken på lillsessan, jag tror det blir en Sonja, Sigrid eller Beatrice ;)
  Kram!

  SvaraRadera
 5. åh vad mysigt att få snusa bebis!!

  SvaraRadera
 6. Vilken liten sötnos!! Små bebisar luktar ju så gott!!
  Kram
  Anne-Lie

  SvaraRadera
 7. Men tussesnutt sååå söt!
  Livets underverk!
  vad härligt det lät att köpa med sig gott och fina blommor.
  Vi har just komit hem från fjällen så här är allt en enda röra... får ta tag i det i morgon!
  Ha en fin kväll nu!
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 8. Åhhh en sån sötnos!
  Förstår att du inte kan få nog.
  Vad underbart för Er syskon ha barnen så tätt inpå i ålder (som det kommer att bli)..
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 9. Men så söt han är den lilla! :)
  Hoppas allt är fint med er. Kram

  SvaraRadera