måndag 24 februari 2014

Bara lite nytt i vardagsrummet


Kruka Ica Maxi, kudde HM, sideboard Ikea, plansch moderna museet
  
Möblerna har flyttats runt lite i vardagsrummet:) Måste gör det emellanåt när jag tröttnat lite på hur det ser ut. Och nu känns det både större och nytt igen! Ni får här några pics från ett hörn så tar vi resten en annan dag.


Och en lite skymt av det nya soffbordet som jag fixade ihop i fredagskväll. Så nöjd med det och ska även visa mer  av det en annan dag!


Go kväll!

Det är måndag i soffan och Husdrömmar går på tv. Som måndagskvällarna brukar se ut för mig:) Lugnt, skönt och mysigt är vad det är!

Var hos barnmorskan i morse och allt såg bra ut med bebis som vänt sig och ligger med huvudet nedåt. Gjort sig lite redo för att komma ut till oss:) Som jag längtar! Men mina värden envisas med att vara låga, hade till och med gått ned sedan sist. Så nu ska jag få järn direkt i blodet så hoppas vi värdena åker upp av det så jag får tillbaka lite mer energi. För det behövs till förlossningen, speciellt om förlossningen ska bli så långdragen som sist vilket jag hoppas den inte blir! Men det sägs ju att andra förlossningen går fortare så det håller jag tummarna för:)


Nu ska jag fortsätta se Husdrömmar och passa på att kika in hos er:)
Hoppas ni har en mysig kväll, kramar!!11 kommentarer:

 1. Fint! Soffbordet vill jag verkligen se mer av, ser snyggt ut. Är det marmor? Eller kanske sån där fiffig marmorfilm ;)

  Härligt att bebis gjort sig startklar och hoppas det går som på räls när det väl är dags =)) Så spännande!!

  Kram och ha en go kväll i soffan,
  Catta

  SvaraRadera
 2. Hej fina du!

  Så snyggt är ert vardagsrum! Är supernyfiken på soffbordet, ser så snyggt ut:)
  Skönt att allt såg bra ut hos barnmorskan, hoppas bara att du kan få mer energi till förlossningen nu då och att den inte blir så lång:)

  Ha en mysig kväll!

  Kram Sofi

  SvaraRadera
 3. Husdrömmar här också och nu Tjockare än vatten, vad spännande med lilla bäbisen... Hoppas du haft en fin kväll.

  Kram
  Helen
  www.vitaestilo.se

  SvaraRadera
 4. Jättefint hemma hos dig, visst är det roligt att plocka om med det befintliga;)
  Mysigt att snart bli mamma!:)

  Kram
  Adela

  SvaraRadera
 5. Ni har det så jättefint! Husdrömmar är så bra, tack för att du påminde mig ;)

  Underbart med bebis i familjen <3

  KRAM!

  SvaraRadera
 6. Hej vännen! Oj då inte bra med dina värden! Hoppas de får ordning på det så att du som du själv skriver orkar med förlossningen. Krukan var ju jättefin! Den ska jag kolla efter på Ica Maxi nästa gång jag är där! KRAM

  SvaraRadera
 7. Hej :) Vad trist att dina värden inte var bra, håller tummarna för er. Det kommer ordna sig :)
  Jättefin kruka, tack för tipset. Kramen

  SvaraRadera
 8. Hej, jättefint! :)
  Vart kommer det fina sideboardet ifrån?
  Hoppas dina värden blir bättre snart så du får tillbaka den där extra kraften för det som komma skall ;)
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 9. Hej igen, nu såg jag ju att du hade skrivit vart sideboardet var ifrån. Jag är nog lite stressad, he he ;)
  Va roligt, för jag har spanat in det på Ikea. JÄttefint verkligen

  SvaraRadera
 10. Tjusigt! Hoppas att värdena vänder snart, men skönt att bebis börjar bli redo :)

  kram

  SvaraRadera