tisdag 18 februari 2014

Bara liten Zebratjej 


Ellen var ju bara för söt i sina Zebrabyxor i söndags så måste visa lite mer av dem. I supercool haremsmodell som kommer från Lager 157.  

Söt och go som socker är vad hon är, min systers lilla Ellen! Och cool i haremsbyxor:)
Godmorgon!

Vaknade utvilad idag och känner mig pigg. Sov bra inatt, vaknade bara av Wilmas små fossingar som kom tassandes över golvet i köket när hon kom till oss inatt med snuttekaninen släpandes i ena handen. Så bara lyfta upp henne och sen kröp hon och jag ned under täcket och somnade om och det mysiga gör mig inget att vakna till:) Det är ju också ljust numera när man kliver upp och även idag är himlen blå så verkar bli en fin dag idag med och vad det gör med humöret, i alla fall mitt. Blir genast mycket piggare.

Jobbar kortdag och efter jobbet idag åker vi till syster och Ellen. Roligt för tjejerna att leka lite (blandat med ett och annat tjuvnyp;)) och jag och syrran passar på att umgås lite. Rörmokaren kommer dessutom idag så han och sambon ska göra klart i badrummet så lika bra att hålla oss hemifrån så åker vi hem när det är klart och dags att plocka i lådorna och rulla ut mattan:)

Hoppas ni med har en solig tisdag!
Kram på er!  

Morrn på er!


12 kommentarer:

 1. Bara så himla sockersöt är lilla Ellen .Ha en fin tisdag .Kramar Rita

  SvaraRadera
 2. Gullig liten tjej..:-) Här är det grått och mulet och just nu snöar det...så vi tänder ljus och kryper upp i soffan och tittar på film ihop, sonen och jag..:-)
  Ha en mysig tisdag!
  Anne-Lie

  SvaraRadera
 3. Så söt, och byxorna är så coola! Spanade in dem i webshoppen, ska nog klicka hem dem ;)

  Vilken mysmorgon ni haft, mina vaknade tiiidigt!

  Ha en toppendag fina du,
  kram Catta

  SvaraRadera
 4. Men åh sån söt lite tuff tjej!

  Ha en fin dag!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 5. Va skönt att du känner dig utvilad. Konstigt nog gör jag också det fast Nova har varit ledsen och orolig inatt. Jag som trodde jag skulle vara helt död idag.

  Hoppas ni får en mysig dag! Kramar

  Ps. Jag älskar din blogg =)

  SvaraRadera
 6. Men du vilken sötnos! Jättehäftiga byxor :).
  Skönt att få sova ordentligr och vakna utvilad.
  Ha en riktigt bra dag! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 7. Hej hej!
  Men åå så söt! det är ju såp mysigt med jämnåriga kusiner. Min syster fick sin 3:e mitt emellan mina båda. Å så mycket skoj de hade då de var små och har även nu då de börjar bli stora. Det är ju lixom nåt speciellt med kusiner... lite mer än bara vänner..
  Jisses så kul med badrummet. Du måste visa sen! Det känns väääldigt avlägset för mig än så länge.. att jag ska få hänga upp handdukar och plocka in i skåp..
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 8. Åhh hur söt får man vara!
  Gullunge <3

  Må så gott
  KRAM

  SvaraRadera
 9. Så söt! Vilka coola byxor och även en fin bild på bloggerskan i ett tidigare inlägg. Kram Stina

  SvaraRadera
 10. Men åh vilka fina byxor! Och vilken liten sötnos som bär byxorna! Hoppas du får en fin onsdag finaste! KRAM

  SvaraRadera
 11. En sån sötnos! Så nöjd och glad!/Susanne

  SvaraRadera
 12. Å vad söt Ellen är i sina julklappsbyxor!!

  SvaraRadera