onsdag 26 februari 2014

Bara middag och sen iväg


Här vankas det middag om vilket minut som helst. Är så hungrig så ska bli så gott. Och jag är så nöjd med väggskåpet i hallen som passar bra ihop med beståskåpet som hänger vid matbordet. Allt från Ikea:) Vad gjorde man utan det stora blågula varuhuset egentligen..haha.

Full fart på Trollungen som vanligt:)


Hej på er!

Här vankas det middag snart ja. Jättegod lax ska vi äta, mums! Och sen ska jag snart åka till Eskilstuna för fotokurs. Och så mycket mer blir det inte av denna kväll, brukar vara hemma rätt sent. Men ska bli roligt, mycket fotande skulle det bli idag och det är ju det jag vill göra och lära mig mer om:) Men här kan jag inte sitta, nu är middagen klar och magen kurrar! 

Ha en fin kväll ni!
Kram 

9 kommentarer:

 1. Välkommen till Eskilstuna, kul med foto kurs.
  Jag själv har öppnat paket från jotex som julafton, fast jag har betalat presenterna själv hehe.
  Kram Linda

  SvaraRadera
 2. Jättefint! Jag undrar hur svenska hem skulle se ut utan IKEA :-).

  Superkul med fotokurs! Du får rapportera!
  Kram Malin
  ps vilket härligt foto med trollungen - det är liv i vilden!

  SvaraRadera
 3. ni har så fint kök o gillar ert köksgolv. var har ni köpt de och vad är de för typ av golv? kram

  SvaraRadera
 4. Snyygt =) Väggskåpet i hallen ser super fint ut och bestå skåpen är en stor favorit här, skulle så vilja ha till vardagsrummet som "tv-bord" och så mycket extra förvaring man skulle få. Vill ha vill ha!
  Mmmm låter gott med lax, blev nog lite hungrig nu =)
  Ha de best
  Kram/Linda

  SvaraRadera
 5. Hej hej!

  Ååå va skoj att gå på fotokurs. Jag borde också a mig i kragen och anmäla mig till en..
  du har det så fint så man smäller av å så lilla busfian... hon passar lixom in... ååå vill också ha en busfia som springer omkring... men min busfia har just börjat skriva önskelistor och räknar ner till 17-års dagen i juni... (hon är alltid ute i god tid men vi handlar inte än för hon hinner ändra sig 1000 ggr;))...så hon springer inte omkring längre...:(
  Kram på dig!
  Katarina

  SvaraRadera
 6. men vad kul med fotokurs ...hoppas det gav massor ../ Pernilla

  SvaraRadera
 7. Hallå!
  Va kul med fotokurs!!! Jag har så in i himmelens svårt att lära mi allt det där med inställningarna på kameran...
  Så härliga bilder:) Vilket litet troll ja:)
  Men, även om min tjejja är nio så är hon ändå liten och världens goaste.
  O just nu är hon sjuk lilla skruttan. Så då är det såå skönt att vara hemma med henne o pyssla om.
  Ha de fint!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 8. Haha! Ja hur skulle vi klara oss utan Ikea? Jag hade då inte gjort det! Hoppas du lärde dig massor på fotokursen! KRAM

  SvaraRadera
 9. Ni har så fint hemma! Utan Ikea hade vi absolut inte klarat oss;).

  Hoppas du fick fotat mycket igår!

  Kram Emelie

  SvaraRadera