onsdag 26 februari 2014

Bara mitt veckan

Lille underbaring! Kan man få nog av en såna här små gosiga bebisar? Ne, inte jag iaf.  Och igår låg systers lille Olle (som blir 1 vecka idag:) så här och sov skönt hela tiden när jag var där. Trots att han hade en storasyster och en kusin som fullkomligt levde rövare genom att skratta, ramla och gråta lite, skrika lite när den andra tog leksaken och så börjar de om med skrattet igen. Men Olle. Helt oberörd. Han vet tidigt hur han ska hantera dessa typiska tjejer:)


Morrn på er!

Så hade vi mitt i veckan igen. Och jag ska börja dagen på kontoret i grannstaden för ett möte men sedan åker jag tillbaka och har en "vanlig" jobbdag. Som är kortdag idag då det är onsdag, så skönt ju!

Vaggan som bebisen ska sova i första tiden har fått flytta in i sovrummet. Så när jag vaknade i morse blev jag påmind om att det är väldigt nära nu. Till Wilma hade vi min vagga som jag sov i när jag var liten och denna gång har vi Sambons som han sovit i. Mysigt att ha något som även jag och min sambo haft och jag ska nu bara bädda och gör den helt klar så ska ni få se den också:)

Nu tar vi onsdag, önskar er en fin dag!
Kramar 

3 kommentarer:

 1. God morgon!
  Men åååå...åååå...det där blir jag allt avis på..
  Det finns ju heller inget så rogivande som att bara sitta o titta på en liten bebis..man blir ju lixom lugn...
  Haha ja de brukar ju ha en tendens att nästan sova ännu bättre ju mer livat det är..;)
  Bordet du gjort blev verkligen ursnyggt! Underbart då man kan förändra för nästan inga pengar alls..;)
  Ha en fin dag i dag nu!
  Kraaaaaaam Katarina

  SvaraRadera
 2. Vad roligt att din syster får barn ungefär samtidigt som du nu!! Ja nu är det inte långt kvar för oss, smått obegripligt men oj vad roligt det ska bli att få se vem som huserat där inne i magen! Där jag bor är det riktig baby-boom, två vänner har fått för någon vecka sedan o två andra nära vänner ska ha i maj, så umgänge lär inte saknas!

  Bordet du gjorde om blev vääääääldigt fint!

  Kram malin

  SvaraRadera